Dolar

32,3809

Euro

35,2362

Altın

2.326,18

Bist

9.079,97

Banvit Sportif Direktörü Çataloluk:

Banvit Sportif Direktörü Çataloluk:

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 17:43:05

Banvit Sportif Direktörü Çataloluk:
Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Banvit'in sportif direktörü Turgay Çataloluk, "Genç oyuncuların katılımıyla devam eden antrenmanlar gayet güzel ve verimli geçiyor." dedi.

Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, antrenmanlarda özelikle genç oyuncuları yakından takip ettiklerini belirtti. Teknik kadronun antrenmanlardaki görünümden memnun olduğunu ifade eden Çataloluk, şunları söyledi:

"Sezon öncesi yapılan ağır antrenmanlardan dolayı ufak tefek sakatlık problemleri yaşıyoruz. Bu dönemde böyle sakatlıkların yaşanmasını normal görmek lazım. Slovenya'nın milli takım kadrosunda bulunan oyuncularımız Vidmar ve Muric şimdilik takımımıza katılmadı. 18 Eylül itibariyle gelecekler. Genç oyuncuların katılımıyla devam eden antrenmanlar gayet güzel ve verimli geçiyor."

Turgay Çataloluk, 4 Eylül'de Slovenya'nın Kranjska Gora şehrine giderek bir dizi hazırlık maçları oynayacaklarını vurgulayarak, "Slovenya'da, sırasıyla Anadolu Efes, Krka Novo Mesto, Jiangsu Dragons, Zlatorog Lasko ve son olarak da Lokomotif Kuban ile hazırlık maçı yapacağız. Ardından Türkiye'ye dönüp çalışmalarımıza ve diğer hazırlık maçlarına devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara