Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Bandırmaspor'da transfer

Bandırmaspor'da transfer

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-05 12:16:00

Bandırmaspor'da transfer
Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, iç transferde Oğuz Kocabal, Evren Güder, Ethem Bayburt, Ali Koçak, İbrahim Ak, Oğuz Özden ve Orkun Dervişler ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, kulübün Özsoylar İş Merkezi'ndeki ofisinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, öncelikli hedeflerinin teknik heyetin raporu doğrultusunda iç transferi bitirmek olduğunu söyledi.

Geçen sezondan iyi bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Elmastaş, şunları kaydetti:

"Ana iskeletimizi bozmadan birkaç takviye ile takımımızı oluşturacağız. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hedefimiz, şampiyon olmaktır. 4 yıldan beri kapsından döndüğümüz PTT 1.Lig'e bu yıl çıkmak istiyoruz. Sportif başarıların yanı sıra kurumsallaşma ve mali yapıya da önem veriyoruz. Yönetim kurulumuz sabit gelir kaynaklarının oluşturulmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Hedefimiz, Bandırmaspor'u kimseye muhtaç etmeden kendi ayakları üzerinde durabilen bir takım yapmaktır."

Törende daha sonra Oğuz Kocabal, Evren Güder, Ethem Bayburt, Ali Koçak, İbrahim Ak, Oğuz Özden ve Orkun Dervişler kendilerini yeniden 2'şer yıllığına Bandırmasporlu yapan sözleşmeleri imzaladı.

Haber Ara