Dolar

32,5070

Euro

34,9842

Altın

2.432,37

Bist

9.810,09

Bahçeli: Kavurmacı'lar aklanıyor, baklavacılar adaletten kaçırılıyorsa...

Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesi halen gündemde. MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kavurmacı'nın tahliyesini eleştirdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-23 11:17:51

Bahçeli: Kavurmacı'lar aklanıyor, baklavacılar adaletten kaçırılıyorsa...

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "FETÖ'nün kripto ayağının darmadağın edilmesi milli bir seferberlik ruhu ile ele alınmalıdır. Millet kavrulmuş, adalet kavrulmuş ama ‘Kavurmacı'lar aklanıyor, baklavacılar adaletten kaçırılıyorsa kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun vardır" dedi.

Bahçeli şunları söyledi:

FETÖ'nün kripto ayağının darmadağın edilmesi milli bir seferberlik ruhu ile ele alınmalıdır. Millet kavrulmuş, adalet kavrulmuş ama (İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı işadamı Ömer Faruk Kavurmacı) ‘Kavurmacı'lar aklanıyor, baklavacılar adaletten kaçırılıyorsa kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun vardır.

'FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI YERİN DİBİNE GİRDİ'

Yurtta Sulh Konseyi üyeleri yargılanıyormuş! Aklımızın yatmadığı bazı şeylerin netliğe kavuşmaya ihtiyaç vardır. Ortada henüz FETÖ'nün siyasetçi ayağı yoktur. 15 Temmuz gerçekleşmiş olsaydı, bakan ve başbakan olması muhtemel hiç kimseden ses yoktur. Yer yarılmış FETÖ'nün siyasi ayağı yerin dibine girmiştir…
FETÖ'nün önde gelen isimlerinin yargılanmasına başlanmıştır. Medyada yer alan fotoğraflara bakarak ‘FETÖ'cülerin lider kadrosu' demek, arkada kalmışları engellemek demektir. Bilerek, isteyerek, kasten FETÖ'nün ileri gelenlerini, fikir babalarını; siyasetten iş alemine, bürokrasiden STK'lara kadar ikinci plana düşürmek, korumaya almak alçaklık ve suçtur.

 

Haber Ara