Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Bahçeli'den MHP muhaliflerine: Bizden uzak Allah'a yakın olun

Grubunda konuşan Devlet Bahçeli, MHP'nin muhaliflerine seslenerek eleştirilerde bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-21 11:16:54

Bahçeli'den MHP muhaliflerine: Bizden uzak Allah'a yakın olun

TİMETURK | HABER MERKEZİ

Grubunda konuşan Bahçeli, MHP'nin muhaliflerini eleştirdi.

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı'nı yuhalatıyorlar" diyen Devlet Bahçeli, "Biz hayır desek alayı evet derdi" dedi.

Bahçeli, "Bizden uzak Allah'a yakın olun" dedi.

Bahçeli'nin açıklamaları:

AKŞENER'E MESAJLAR...

Niye 'evet' diyor muşuz? Ne yapacaktık? FETÖ'nün yanında mı duracaktık? 'Evet' derken dünkü sözlerimizle çelişiyormuşuz. Niye çelişelim? PKK'nın, CHP'nin, EMEP'in, ÖDP'nin, TKP'nin, elinde ülkücü kanı olan Aydınlıkçıların kuyruğuna takılmak asıl çelişki ve çürüme değil midir?

15 Temmuz gerçekleşmiş olsaydı Türk milletine hayat hakkı tanınacak mıydı? Vatan elden gitseydi ne yapacaktı? Bir ara Başbakan olacağım diye tutturup avaz avaz bağıranlar ne cevap vereceklerdir? 16 Nisan'da şanslarını denemek için hazır kıta bekleyenlere sesleniyorum, Halep yolunda deve izi saymayın; kargayı bülbül diye satmaya kalkmayın. Çünkü hiç kimse yemez, hiç kimse yutmaz. Unutmayınız ki kazdığınız kuyuya bir kez daha düşeceksiniz.

"15 TEMMUZ'UN HATIRLI İSİMLERİ"

Muhterem arkadaşlarım, 15 Temmuz feci bir olaydır. Zamanla arkasındaki sis perdesi aralanacaktır. Yurtta Sulh Konseyi'nin kimlerden oluştuğunu, siyasi ayağının ana kadro ve isimleri mutlaka ortaya çıkacaktır. Deşifre edilmek mecburiyeti vardır. 15 Temmuz'un karanlıkta kalan isimlerini öğrenmek milletimizin en doğal hakkıdır. FETÖ'nün kripto elemanları kimlerden oluşmaktadır? FETÖ'nün kodaman ve hatırlı simaları neden koruma altındadır?

"KURUN PARTİNİZİ!"

Kurmak için uygun zaman kolladığınız partinizle karşımıza çıkın da boy ölçünüzü görelim.

Haber Ara