Dolar

32,3832

Euro

35,0359

Altın

2.327,04

Bist

9.138,22

Bahçeli'den 'Allah bilsin' mesajı

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisine yönelik eleştirilere Twitter hesabından cevap verdi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-04 05:56:52

Bahçeli'den 'Allah bilsin' mesajı

Micro Blog Sitesi Twitter'da yer alan bilgiye göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koalisyon tartışmaları ve Meclis Başkanlığı seçimi sonuçlarına dair kendisi ve partisi hakkında yapılan eleştirilere Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

“Bir kısım köşe yazarını ve ekran yorumcusunu hayretle izliyorum; sanki dünya çevrelerinde dönüyor, sanki Türkiye onlarsız bir hiç!” diyen Bahçeli, “Bakıyorum da herkesin dilinde MHP var. Bu güzel bir gelişme. Demek ki 7 Haziran'da verilen milli emanet hakkıyla ve layıkıyla taşınıyor” yazdı.

"Sözcü dikkat etsin"

Kendisine yönelik eleştirilere de değinen Devlet Bahçeli şöyle yazdı:

“Şahsım manşetlerden inmiyor. Bundan rahatsız değilim, sadece karikatürlerin üzerinde biraz daha çalışmak lazım; Sözcü dikkat etsin!

Doğrularını dayatmayı matah bir şey sayanlar 46 yıllık bir siyaset çınarının tecrübesini şahsiyetsizlikleriyle karartacaklarını düşünüyorlar.

Kimse kusura bakmasın; dünya tersinden bile dönse durduğumuz yerden, geldiğimiz kaynaktan, doğduğumuz kutlu sineden taviz vermeyiz. “

“Bükülmediğimiz gibi hiç eğrilmedik” diyen Bahçeli, “Biz yolumuzdan yürüyoruz, birileri yanlış diyor. Biz bir karar alıyoruz, birileri itiraz ediyor. Bir davası olan entrikacı ve eyyamcı olmaz” diye yazdı.

"Allah bilsin, millet görsün yeter"

MHP lideri, “Mücadelemizi bir kaç gazete beğensin, üç-beş yazar-çizer övsün diye yapmıyoruz. Allah bilsin, millet görsün yeter. Gerisi teneke gürültüsüdür” dedi.

“Doğruyu yapmak ve uygulamak yetmiyor, aynı zamanda doğru bir nedene de dayandırmak gerekiyor” diyen Bahçeli, “Doğru olan diktir, dik olan kambursuzdur” yazdı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara