Dolar

32,3326

Euro

35,1213

Altın

2.302,72

Bist

9.079,97

Babalar Oğulları İçin Kispet Giydi

Antalya'nın Serik ilçesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın 'Ailemle spor yapıyorum' Projesi kapsamında Kırkpınara hazırlanan pehlivanlar babalarıyla birlikte güreş tuttu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 15:16:33

Babalar Oğulları İçin Kispet Giydi
Antalya'nın Serik ilçesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın "Ailemle spor yapıyorum" Projesi kapsamında Kırkpınara hazırlanan pehlivanlar babalarıyla birlikte güreş tuttu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın "Ailemle spor yapıyorum" Projesi kapsamında Serik'te renkli görüntüler oluştu. Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün organize ettiği ve ailelerin severek katıldığı projede er meydanlarını bırakmış veya devam eden pehlivan babalar kispet giyip yağlanıp oğullarıyla güreş tuttular. Serik 100. Yıl Spor Tesisleri'nde yapılan aile antrenmanında pehlivanları teşvik etmek için ziyaret eden Serik Kaymakamı Rıfat Altan babaları kutladı. Altan, "Güreş olsun farklı dallarda olsun ailecek sor yapıldı. Son günde babalar kispet giyerek oğullarıyla güreşti. Bu aynı zamanda aile içi iletişimi baba ile oğul arasındaki iletişime de katkı sağlıyor. Pehlivanlar diyarı olarak biliniyor. Bu projede mutlaka katkı olmuştur ve pehlivanlarımız şimdiden Kırkpınar'a hazırlanıyor" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen de projenin ailelere spor yaptırmak için önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Er medyalarını bırakan veya devam eden pehlivanlar da oğullarıyla güreş tutmaktan memnun kaldıklarını söyledi.

Haber Ara