Dolar

32,3325

Euro

35,1176

Altın

2.310,95

Bist

9.079,97

Aziziye Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor

Aziziye Belediyesi eğitime desteğini hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl başlattığı 'Okullar Hayat Olsun' projesiyle eğitim yuvalarının fiziki imkanlarını iyileştiren belediye, bu yıl da, 'daha iyi bir eğitim, daha iyi bir gelecek' ilkesiyle öğrencilere yardımcı materyal ve TEOG seti hediye etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-26 10:16:04

Aziziye Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor
Aziziye Belediyesi eğitime desteğini hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl başlattığı "Okullar Hayat Olsun" projesiyle eğitim yuvalarının fiziki imkanlarını iyileştiren belediye, bu yıl da, 'daha iyi bir eğitim, daha iyi bir gelecek' ilkesiyle öğrencilere yardımcı materyal ve TEOG seti hediye etti.

İlçenin eğitimdeki başarısını arttırmayı hedeflediklerini belirten Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu ile birlikte 19 Mayıs Ortaokulu'ndaki 8. Sınıf öğrencilerine TEOG seti dağıttı. İlçedeki 8. sınıf öğrencilerinin tamamına yaklaşık bin adet dağıtılan setle öğrenciler için başarının ilk basamağı olan TEOG'da hedeflerini tutturmaları ve iyi bir liseye yerleşmelerini amaçladıklarını ifade eden Başkan Orhan, "İlçe milli eğitim müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde eğitimde kaliteyi yakalamak, öğrencilerimize daha iyi koşullarda eğitim imkanı sunmak ve çocuklarımızın daha iyi bir liseye ve üniversiteye yerleşmelerini sağlamak adına bir dizi çalışma yapıyoruz." dedi.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

TEOG setlerinin eğitime destek projesinin bir adımı olduğunun altını çizen Başkan Orhan, "Bizim için rutin belediyecilik hizmetleri diyebildiğimiz yol, kaldırım, çevre düzenlemesi ve park yapımı kadar, çocuklarımızın eğitimi de önemli. Bu minvalde göreve başladığımız ilk yıldan itibaren çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Bir yandan okulların fiziki imkanlarını iyileştiriyor, diğer yandan yardımcı setler ve hazırlık kitaplarıyla onlara daha iyi bir gelecek sunmak adına çalışıyoruz. Bu bağlamda ilçemizdeki tüm okullarda eğitim gören sekizinci sınıf öğrencilerine TEOG seti hediye ettik. İnşallah eğitime desteğimiz bundan sonra da hız kesmeden devam edecek." diye konuştu.

YAVİLİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitimde kalite ve başarının artırılmasında kurumlar arası işbirliğinin önemine işaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu da, "İlçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve istişare içerisinde çalışıyoruz. Hedefimiz eğitimde kaliteyi yükseltmek, başarı grafiğimizi yukarılara çekmek. Bu doğrultuda okullarımızın çevre düzenlemesi ve öğrencilerimizin materyal ihtiyaçlarının giderilmesinde Aziziye Belediyesi'nden ciddi destek ve katkı görüyoruz. Desteğinden dolayı belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan, öğrencilere TEOG seti dağıttıktan sonra öğretmenler odasında 19 Mayıs Ortaokulu Müdürü Vahdettin Çakmak ve öğretmenlerle bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.

Haber Ara