Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

'Aziz Yıldırım tekrar aday olacak'

Faik Çetiner, Yargıtay'dan olumlu karar çıkması durumunda Aziz Yıldırım'ın yeniden başkanlığa aday olacağını söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-25 14:36:20

'Aziz Yıldırım tekrar aday olacak'

Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen Faik Çetiner, Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına adaylığını resmen açıklamasının ardından yaşananları anlattı.

Dün akşam programında yaptığı açıklamaların ardından telefonla ulaştığımız Faik Çetiner, Fenerbahçe'deki başkanlık yarışı hakkında Kralspor'a da açıklamalarda bulundu.

"AZİZ YILDIRIM YİNE ADAY OLACAK"

Ensonhaber'in derlediği habere göre; "Aziz Yıldırım, bırakacağım demiyor. Divan Kurulu'nda 'Yargıtay'dan olumlu karar çıkarsa tekrar aday olacağım. Başkan olmak isteyen de karşıma çıkar' diyor. Bence de Aziz Yıldırım 2018'deki seçimde aday olacak. O tarihten önce de erken seçim olması mümkün görünmüyor."

ALİ KOÇ ADAYLIĞINI ÇEKMEZ

"Tartışılacak konulardan birinin Ali Koç'un bu karar doğrultusunda adaylığını geri çeker mi? Bugünkü gördüğüm baskı sonrası Koç adaylığını çekmez..."

YILDIRIM KOLAY KAZANAMAZ

"Ali Koç ve Aziz Yıldırım adaylığını koyarsa çekişmeli bir kongre olur ama bu kez Aziz Yıldırım başkanlığı çok da kolay kazanamaz."

"Aziz Yıldırım önceki seçimleri ezici üstünlükle seçimi kazanmıştı. Kongrede ona inanan bir grup var. Genel Kurul üyeleriyle Aziz Yıldırım başkan seçilmişti, gönderirse de Genel Kurul gönderir."

Haber Ara