Dolar

32,3158

Euro

35,0931

Altın

2.296,68

Bist

9.041,61

Aziz Yıldırım: Onur mücadelesi veriyoruz

Mahkeme salonuna giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ''Onur mücadelesi yapan topluluk var burada. Beraatimi istiyorum'' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-09 17:34:22

Aziz Yıldırım: Onur mücadelesi veriyoruz

13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Savcı Abdullah Mirza Coşkun'un mütalaasında sanıklar için beraat istediği şike davasında karar açıklanıyor.

ONUR MÜCADELESİ VERİYORUZ

Ensonhaber'in haberine göre; Duruşmada son sözü sorulan Aziz Yıldırım kısa bir konuşma yaparak: "4 yıl 3 aydır onur mücadalesi yapan bir grup var. Şahsım ve bütün arkadaşlarım adına beraat istiyorum" dedi. 

TRABZONSPOR AVUKATI İTİRAZ ETTİ

Mahkemede söz alan Trabzonspor avukatı savcının mütaalasının doğru olmadığını söyleyerek itiraz etti.

Savcı, 5 Ekim'de yapılan duruşmada, Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu tüm sanıklar hakkında, "şike", "suç örgütü kurmak" ve "üye olmak" suçlarından beraatlerini istemişti.

F.BAHÇELİ TARAFTARLAR ÇAĞLAYAN'I İNLETTİ

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın önünde toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, Başkan Aziz Yıldırım'ı yalnız bırakmadı.

fenerbahce_2220 (1)

Adliyenin etrafına pankartlar asan taraftarlar, tezahüratlarla Çağlayan'ı inletti.

Öte yandan hatırlanacağı üzere Şike Davası soruşturmasını ilk başlatan savcı olan Zekeriya Öz, yazdığı raporda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Kıbrıs'a kaçacağını iddia etmiş, Yıldırım ise 2014 yılında yapılan Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda Öz'e cevap vermişti.

'ŞEREFSİZLER NEREYE KAÇACAK?'

Yıldırım: "Savcının görevden alınmasının ardından yapılan haberlerin %90'ının yalan olduğunu söylemesi timsah gözyaşlarıdır. Kıbrıs'a kaçacığımı yazan var. Benim mezarım belli bunu yazan şerefsiz nereye kaçacak ben de merak ediyorum." demişti.

Haber Ara