Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Aydın Kızılay, Ramazan'da yüzleri güldürüyor

Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şubesi, Ramazan ayında bağışlanan gıda kolileri ve ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-01 10:31:23

Aydın Kızılay, Ramazan'da yüzleri güldürüyor
Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şubesi, Ramazan ayında bağışlanan gıda kolileri ve ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Düzenlediği kampanya ve sosyal projeleriyle Türkiye örnek olan Aydın Kızılay, Ramazan ayında da çalışma ve yardımlarını sürdürüyor. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında yer alan Aydın Kızılay, alışveriş merkezlerinde kurulan stantlar ve Ramazan ayı boyunca hayırseverler tarafından yapılan bağışlarla temin edilen gıda kolilerinin dağıtımının yanı sıra temin ettiği ev eşyalarını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Aydın'da yaşayan ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan mültecilere de yardım elini uzatan Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şubesi, bağışlanan ev eşyası yardımlarını Ramazan ayı ve aşırı sıcaklara rağmen zor şartlar altında yaşayan ailelere ulaştırdı. Son olarak Efeler ilçesi Yedi Eylül Mahallesi'nde bir hayırsever tarafından bağışlanan ev eşyalarını teslim alan Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezi ve Genel Hizmet Yöneticisi Erdal Akıl, malzemeleri kendilerine mahalle muhtarları tarafından ulaşan iki ayrı ihtiyaç sahibi aileye teslim etti.

Ev eşyalarını bizzat teslim alarak hayırsever aileye teşekkür eden Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezi, "Kızılay olarak yaraları sarmak ve ihtiyaçları gidermek için mücadele ediyoruz. Ancak tüm çabalarımıza rağmen bize başvuran birçok ailenin ihtiyaçları var. Bunun için yardım göndermek isteyen hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Bize gönderilecek olan yardımları hemen aileye ulaştırıyoruz ve her zamanda ulaştırmaya hazırız. Şimdiden yardım gönderecek olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Ara