Dolar

32,5309

Euro

34,8014

Altın

2.432,88

Bist

9.722,09

Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası

Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-02 15:25:19

Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası
İspanya'nın San Sebastian kentinde 22-30 Ağustos'ta gerçekleştirilen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu İlknur Gedik için memleketi Kütahya'da kutlama programı yapıldı.

Dumlupınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, daha önce de Türkiye şampiyonlukları olan 2014 yılında dünya, 2015 yılında da Avrupa şampiyonu olan İlknur Gedik'in ismini dünyaya ezberlettiklerini söyledi.

Gedik'in adeta bir başarı öyküsü yazdığını dile getiren Ölçen, şöyle konuştu:

"Tebrik edilecek, takdir edilecek ve anlatılacak çok şey var. İl Müdürlüğü olarak kick boks için yeterli imkan ve salonu sağlayamadık. Bu branşımızı il müdürlüğümüzün alt katındaki bodrumda yaşatmaya çalıştık. Bazen salonumuz olmadı bazen de antrenörümüz. Bazen malzememiz bazen de imkanlarımız yetişmedi. Hakikaten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başta bu sporcumuz olmak üzere birçok sporcumuza, destek verip bütün çalışmalarında katkı sağlamışızdır. Bazen de bazı sporcular kendi başarılarını kendileri üretirler. Kendileri bu işte en büyük pay sahibidirler. İlknur Gedik böyle bir sporcumuz."

Ölçen, daha sonra Gedik'e madalyasını takarak altın hediye etti. Kendisi için hazırlanan ve üzerinde şampiyonluk fotoğrafı basılı olan pastayı kesen Gedik ise düzenlenen kutlama programına emeği geçenlere teşekkür etti.

Üzerinde ay yıldız bulunan formayı giymenin çok kolay olmadığını belirten Gedik, "Çok büyük emeklerle, çalışarak, tatil yapmadan antrenmanlarımıza devam ederek bu derecelere geldik" diye konuştu.

Gedik, Türk bayrağını yurt dışında dalgalandırdığı için gururlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Haber Ara