Dolar

32,5869

Euro

34,7911

Altın

2.508,91

Bist

9.693,46

Avea ve Samsung güçlerini birleştirdi

Avea ve Samsung güçlerini birleştirdi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-04 09:52:09

Avea ve Samsung güçlerini birleştirdi
Avea ve Samsung arasındaki yeni iş birliğiyle yazılımı ve donanımı Avea için özelleştirilen Galaxy Grand Max Türkiye'de pazara sunuldu.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Avea ve Samsung'un güçlerini birleştirmesiyle Galaxy Grand Max,Türk Telekom Grubu mağazalarında satışa çıktı.

Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, konuya ilişkin değerlendirmesinde, teknolojiyi en uygun koşullarla abonelerine sunmaya odaklandıklarını belirterek, müşteri merkezli yaklaşımlarının bir sonucu olarak tüketicilere ihtiyaçlarına en uygun ürünleri sunmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Samsung ile gerçekleştirdikleri yeni iş birliğiyle sektörde yine başarılı bir ürüne imza attıklarını anlatan Yurdagül, "Akıllı telefon kullanım oranı en yüksek operatör olarak, bu özel cihazı sadece Türk Telekom Grubu müşterilerine özel bir kampanyayla ve erişilebilir bir fiyatla satışa sunmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz. Galaxy Grand Max, erişilebilir bir fiyatla akıllı telefona sahip olmak isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında yer alacak" ifadelerini kullandı.

Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza ise teknolojide marka iş birliklerinin her iki markanın kendi değerlerini ortaya koyması itibariyle tüketiciler için cazip ürünler sunulmasına yardımcı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Samsung olarak, tüketicilerimizin daima en önde olmalarını sağlamak için benzersiz mobil teknolojilere öncülük ederek inovatif teknolojiler sunmaya odaklanıyoruz. Avea işbirliğiyle Galaxy Grand ailesine yeni bir üye kazandırmış olmaktan dolayı heyecanlıyız. Yazılım ve donanımıyla Avea'ya özel geliştirilen Galaxy Grand Max ile tüketicilere büyük ekran ve şık tasarımıyla dikkat çeken, rahatlıkla erişilebilecek bir seçenek sunuyoruz."

- Samsung'un teknolojisi, Avea'ya özgü yeteneklerle donatıldı

5.25 inç HD ekrana sahip Galaxy Grand Max, 13MP arka ve 5MP ön kameralarıyla kaliteli görüntüyü geniş bir alanda elde etme imkanı sunuyor. 1.2 GHz hızındaki 4 çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisiyle tüm uygulamalarda yüksek performans sunmak üzere tasarlanan Galaxy Grand Max, aynı anda birçok uygulamayı akıcı bir şekilde çalıştırıyor. 1.5 GB belleğe, 16 GB dahili depolama alanına ve 161 gram ağırlığa sahip olan akıllı telefonun 2 bin 500 mili amperlik bataryası bulunuyor.

Koyu gri ve beyaz renk seçeneklerine sahip Galaxy Grand Max, arka kapaklardaki özel dokusuyla da tasarımı teknolojiyle buluşturuyor.

Avea ve Samsung iş birliğinin ikinci ürünü olan Galaxy Grand Max, Avea'ya özel bir yazılımla birlikte geliyor. Dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen şirketleriyle farklı alanlarda stratejik ortaklıklar yaparak pazardaki rekabet gücünü artıran Avea, bu yeni iş birliğiyle gelişmiş özelliklere sahip bir akıllı telefonu erişilebilir fiyatla müşterileriyle buluşturuyor.

Galaxy Grand Max'i Türk Telekom Grubu müşterileri peşin 899 liraya, mobil veya internet isterlerse de ev telefonu faturalarına ek 24 ay taksitle alabilecek. Kampanyadan yararlanan müşterilere ayrıca 3 ay boyunca Tivibu Cep Avea kullanım paketi ve Avea Lig Servisi hediye edilecek.

Haber Ara