Dolar

32,3667

Euro

35,0588

Altın

2.324,81

Bist

9.079,97

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-01 18:05:30

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler
Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Ali Ahmedov, "Böyle kanlı terör eylemlerini gerçekleştirenler, masum insanları katlederek Türk halkının iradesini kıramayacaklarını anlamalıdır." dedi.

Ahmedov, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatlarını kaybedenler için Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliğine taziye ziyaretinde bulundu.

Büyükelçi İsmail Alper Coşkun'a başsağlığı dileklerini ileten Ahmedov, burada açılan taziye defterini imzaladı.

Ahmedov, ziyaret sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısının Azerbaycan halkını derinden sarstığını ve öfkelendirdiğini söyledi.

Her bir Azerbaycanlının büyük keder ve üzüntü duyduğunu ifade eden Ahmedov, masum insanların katledilmesinin çok büyük günah olduğunu belirtti.

Ahmedov, "Böyle kanlı terör eylemlerini gerçekleştirenler, masum insanları katlederek Türk halkının iradesini kıramayacaklarını, Türkiye'yi Hakk yolundan çeviremeyeceklerini anlamalıdır. Bu ağır günlerde Azerbaycan, kardeş Türkiye'nin yanındadır. Her bir Azerbaycanlı, Türkiye'nin acısını kendi acısı olarak görüyor." diye konuştu.

Dini Kurumlardan Sorumlu Devlet Komitesi Başkanı Mübariz Kurbanlı ve bazı milletvekilleri de büyükelçiliği ziyaret ederek, taziye dileklerini iletti.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara