Dolar

32,5581

Euro

34,9768

Altın

2.418,35

Bist

9.722,09

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 15:11:36

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili, "Bu saldırı; komşuları ve bölge ülkeleriyle ilişkilerinde önemli bir normalleşme sürecine giren, bölge ve dünya barışının tesisinde etkisi her geçen gün daha da artan ülkemize istikamet çizme, bu yöndeki politikalarımızı dizayn etme ve en nihayetinde de ülkemize diz çöktürme gayretinin bir parçasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

İnceöz, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin bölgesel gelişmelerdeki rolünün zayıflatılmasını, milletin terörle mücadele konusundaki kararlılığını baltalamayı ve terörle mücadelede ülkenin elinin kolunun bağlanmasını hedefleyen bir terör saldırısı gerçekleştirildiğini ifade etti.

Büyük bir infial yaratmayı, vatandaşları korku ve paniğe sevk etmeyi hedefleyen bu saldırıyı ile bu saldırının arkasındaki her türlü organizasyonu lanetleyen İnceöz, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

İlknur İnceöz, şunları kaydetti:

"Bu saldırı; komşuları ve bölge ülkeleri ile ilişkilerinde önemli bir normalleşme sürecine giren, dostları artırma düşmanları azaltma siyasetinde kararlılıkla ilerleyen, gerek bölge gerekse dünya barışının tesisinde etkisi her geçen gün daha da artan ülkemize istikamet çizme, bu yöndeki politikalarımızı dizayn etme ve en nihayetinde de ülkemize diz çöktürme gayretinin bir parçasıdır.

Terör saldırıları kadar, bu saldırılar üzerinden siyasi rant peşinde koşan, teröristleri görmezden gelerek Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize ve güvenlik güçlerimize dil uzatan çevrelerin tutumunu tehlikeli buluyor ve kınıyorum. Bir kez daha Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını lanetliyor, Türkiye'nin terörle mücadeledeki azim ve kararlılığını sonuna kadar sürdüreceğinden milletimizin emin olmasını istiyorum."


Haber Ara