Dolar

32,3167

Euro

35,0661

Altın

2.308,07

Bist

9.079,97

Atalar Mahallesi Sosyal tesisine kavuşuyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Münifpaşa ve Atalar Mahallesinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, 'Söz vermiş olduğumuz gibi mahalle olan köylerimize sosyal tesis yapmaya devam ediyoruz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-26 14:51:30

Atalar Mahallesi Sosyal tesisine kavuşuyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Münifpaşa ve Atalar Mahallesinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Söz vermiş olduğumuz gibi mahalle olan köylerimize sosyal tesis yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesis yapımlarına devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Münifpaşa ve Atalar Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

"Sosyal Tesis Sayısı her geçen gün artıyor"

Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Söz vermiş olduğumuz gibi mahalle olan köylerimize sosyal tesis yapmaya devam ediyoruz. Daha önce inşaatı biten tesislerimiz teslim edildi ve hizmete girdi. Şuan Atalar Mahallesinde yapımı devam eden sosyal tesisin çalışmalarını inceliyoruz. En kısa sürede milletimizin hizmetine sunmuş olacağız ve taahhüdümüzü bu dönem içerisinde yerine getireceğiz. Tüm mahalle olan köylerimizde sosyal tesis eksiğini gidereceğiz. Bu dönemin sonunda sosyal tesisi olmayan mahallemiz kalmamış olacak. Yine bunun yanı sıra şehir merkezinde özellikle imarlı bölgeden gelen yoğun talepler neticesinde şuan iki noktada planlama çalışmalarımızı devam ettiriyoruz ve bunu 5'e çıkaracağız. Fakat şehir içerisindeki yapacağımız bu imarlı bölgelerde iki bayan, iki erkek taziye salonu olan geniş mekanlar elde edeceğiz" dedi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara