Dolar

32,5503

Euro

34,9204

Altın

2.423,64

Bist

9.722,09

Artsam Koleji Antrenörü Durak:

Artsam Koleji Antrenörü Durak:

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-28 17:51:03

Artsam Koleji Antrenörü Durak:
Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Artsam Koleji'nin antrenörü Kemal Durak, Adana Şakirpaşa ile oynadıkları maçta rakiplerinin galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Durak, 32-23 mağlup oldukları Adana Şakirpaşa maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, yenilginin kendilerini üzdüğünü belirtti.

Karşılaşmada gördüğü mavi karta da değinen Durak, " Hayatımda ilk defa mavi karta gelen bir süreç yaşadım. Yaptığımı hareketin yanlış olduğunu düşünüyorum." dedi.

Kemal Durak, hakemle yaşadığı diyaloğun ardından mavi kart görerek maçı tribünden izlediğini hatırlatarak, "Takımımı ilk defa yalnız bıraktım. Gençlerden oluşan bir takım kurduk. İki oyun kurucuya ihtiyacımız var. Önümüzde birçok maç bulunuyor. Biz dersimizi aldık" diye konuştu.

Maç sırasında Artsam Koleji'nin altyapısında bulunan sporcuların kötü tezahürat nedeniyle tribünde başka bir bölüme alınmasına da değinen Durak, "Ablalarını seyreden, gelecekte sporcu olacakların tribünden yukarıya yollanması çok acımasız ve düşündürücü oldu" ifadesini kullandı.

Haber Ara