Dolar

32,3697

Euro

34,9573

Altın

2.325,43

Bist

9.079,97

Arslan'dan, Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Arslan'dan, Kılıçdaroğlu'na ziyaret

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-24 18:57:16

Arslan'dan, Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Arslan, CHP Genel Merkezi'ndeki görüşme sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

Girişimle ilgili Hak-İş'in görüşlerini Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na aktarma fırsatı bulduklarını ifade eden Arslan, son derece yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Arslan, şunları kaydetti:

"Biz Hak-İş olarak 15 Temmuz'dan sonraki süreçle ilgili görüşlerimizi, teşkilatımızın görüşlerini ifade ettik, Sayın Kılıçdaroğlu da CHP olarak bu süreçteki rollerinden, yaptıklarından bahsettiler. Konfederasyon olarak, yönetim kurulu olarak Sayın Kılıçdaroğlu'na teşekkür ettik. Çünkü 15 Temmuz darbe girişimine ilk andan itibaren CHP'nin ve Sayın liderinin net bir şekilde karşı durması, darbeye karşı tutum alması, milletvekillerini Meclis'e davet etmesi ve sürecin başarısızlığa uğramasında önemli bir katkısı olmuştur. Demokrasimiz adına, ülkemizin bekası adına tarihi bir rol üstlenmiştir CHP ve Sayın lideri. O nedenle biz Hak-İş mensupları olarak bu süreçteki katkıları, desteklerinden dolayı teşekkür ettik. Bu yöndeki çabalarının sürmesi temennisinde bulunduk."

Mahmut Arslan, en kısa sürede Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu konfederasyonlarında görmek istediklerini de vurguladı.

Arslan ve beraberindeki heyeti görüşmenin ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba uğurladı.


VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara