Dolar

32,5826

Euro

34,8210

Altın

2.504,88

Bist

9.693,46

Arda Turan: Paspasçı bile olurum

Barcelona'da top koşturan milli oyuncu Arda Turan, Galatasaray ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-24 10:10:47

Arda Turan: Paspasçı bile olurum

Barcelona'da forma giyen Arda Turan'dan Galatasaray'la ilgili önemli açıklamalar geldi.

Milli futbolcu Fanatik'e verdiği röportajda, kulübün imkanları dahilinde sarı-kırmızılı takımda bir gün yeniden görev alabileceğini belirterek şunları söyledi:

"Paspasçı bile olurum"

2020'ye kadar Barcelona'yla sözleşmem var ama ben hep Galatasaraylı olarak kalacağım. Elbet bir gün yine Galatasaray'a hizmet etmek isterim. Ama tabii ki bunu belirleyecek olan kulübün imkanları olduğu için bana bir görev düşerse ülke futbolu için paspasçı bile oluruz. Anlatmak istediğim bu.


"Bu işin içerisinde olmalıyız"

Geleceğim için şimdiden bir şey diyemem ama Galatasaray'a her zaman hizmet etmek isterim. En tepesinden en altına kadar bir hayalim var. Bunu ne şekilde yaşarız, futbol bittiğinde veya futbolun içinde bu nasıl olur bilemeyiz. Futbol bittikten sonra Emre abi, ben, Burak, Selçuk; hepimiz bu işin içerisinde olmalıyız. Yakın zamanda bırakanlar, Avrupa'yı görmüş olanlar hep bu işin içinde olmalı ki futbolumuz daha da gelişsin. Genel olarak yaşadığım tecrübeleri işin sonunda ülkeme bir şekilde yansıtmak istiyorum. Ülkemin gençlerine ne şekilde faydalı olursam benim için iyidir.

 

Haber Ara