Dolar

32,5141

Euro

34,5732

Altın

2.493,98

Bist

9.548,09

Antalyaspor taraftarlarından başkan Gencer'e destek

Antalyaspor taraftarlarından başkan Gencer'e destek

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-06 20:19:01

Antalyaspor taraftarlarından başkan Gencer'e destek
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'e, taraftarlar destek verdi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde kırmızı-beyazlı kulübün yönetim kurulu toplantısı sırasında 50 kişilik taraftar grubu tesislerin önünde Gencer'e destek için tezahüratlarda bulundu.

Taraftarlar adına açıklama yapan "Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği"nin başkanı Yılmaz Yıldız, kulüp başkanı Gültekin Gencer'in geçtiğimiz günlerde yapılan mali genel kurulda, seçimli genel kurula gitme yönünde bir açıklama yaptığını hatırlattı.

Kulübün genel kurula gitmesini kesinlikle istemediklerini ve kulüp yönetimini desteklediklerini ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:

"Takım şu anda Davraz'da kampta. Eto'o gibi bir transfer yapılmış. Ronaldinho transferi bekleniyor. Şehir havaya girmiş. İyisiyle kötüsüyle bu yönetim, bu başkanla şampiyon olmuş. Bu saatten sonra birilerinin Antalyaspor'un başkanlık koltuğu için soyunması bizim biraz tuhafımıza gitti. İkinci ligdeyken bu arkadaşlar, insanlar neredeydi? Bu şehrin bu saatten sonra birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Antalyaspor yönetiminin ve Gültekin Gencer başkanımızın genel kurul kararını geri çekmesini istiyoruz."

Grup, açıklamanın ardından kulüp binasına girerek, devam eden yönetim kurulu toplantısına girdi. Yıldız, burada taraftarlar adına genel kurul kararı alınmamasını istedi.

Başkan Gencer'in lehine tezahürat yapan taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde kulüp tesislerinden ayrıldılar.

Haber Ara