Dolar

32,3448

Euro

35,1194

Altın

2.309,79

Bist

9.079,97

Antalya Havalimanı son iki yılın rekorunu kırdı

Antalya Havalimanı 24 saat içerisinde son iki yılın rekorunu kırdı. 140 bin turistin geldiği Antalya Havalimanı'nda 800'ün üzerinde uçak indi, kalktı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-25 16:29:26

Antalya Havalimanı son iki yılın rekorunu kırdı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Havalimanı'nın dün 24 saat içerisinde 140 bin yolcuya hizmet vererek, son iki yılın rekorunu kırdığını bildirdi.

Karaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Valilikte düzenlenen bayramlaşma programının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların milli ve manevi değerlerin yükseldiği müstesna zaman dilimleri olduğunu söyledi.

Huzur içerisinde dostluğun, kardeşliğin, muhabbetin geliştiği bir bayram ortamı dileyen Karaloğlu, şunları kaydetti:
"Antalya'da şu anda bayram huzur içerisinde geçiyor. Aldığımız tedbirler dolayısıyla herhangi bir sorunumuz yok. Dün itibarıyla şehre gelecek olan yerli ve yabancı misafirlerimiz geldi. Dün Antalya Havalimanı, son iki yılın rekorunu kırdı. Havalimanımız 140 bin insana dün 24 saat içerisinde gelen ve giden yolcu olarak hizmet verdi. 800'ün üzerinde uçak indi, kalktı. Bu da Antalya'nın otellerinin artık dolu olduğunu gösteriyor"

"ANTALYA'DA NÜFUS KADAR EK MİSAFİR"

ntalya'da nüfus kadar ek misafir"Bayramda Antalya nüfusunun ikiye katlandığına dikkati çeken Türel, şunları kaydetti:

"Antalya nüfusu, 2 milyon. 2 milyon da yerli ve yabancı misafiri Antalya'da ağırlayacağız. Dolayısıyla bir nüfusu kadar ek bir misafirimiz olacak Antalya'da. Toplam 4-5 milyon kişi yaşıyor olacak bayram süresince. Büyükşehir Belediyesi olarak bayramda teyakkuz halindeyiz, görevdeyiz, çalışıyoruz. Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya gayret edeceğiz. Ayrıca toplu ulaşım araçlarımızda belediyemize ait tramvay, nostalji tramvayı ve resmi plakalı toplu ulaşım otobüslerinde 'Şeker tadında, bayram tadında olsun' diyoruz, ücretsiz olarak vatandaşlarımıza toplu ulaşımdan istifade etmelerine imkan tanıyacağız. Antalya'da belki de yeni rekorlara bu bayramda imza atarak, gelen yabancı ve yerli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Bütün oteller tamamen dolu. Antalya, yeni rekorlar kırıyor. Gelen uçak sayısında dün yeni bir rekor daha kırıldı. Bu rekorları kırmaya inşallah birlik ve beraberliğimiz sayesinde devam edeceğiz"

Haber Ara