Dolar

32,3745

Euro

35,0193

Altın

2.324,35

Bist

9.079,97

Antalya'da FETÖ üyesi özel okullar ve vakıflar mühürlendi

Antalya'da FETÖ operasyonu kapsamında 37 okul, 25 dernek ve vakfın kapısı mühürlendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 17:13:54

Antalya'da FETÖ üyesi özel okullar ve vakıflar mühürlendi
Antalya'da FETÖ operasyonu kapsamında 37 okul, 25 dernek ve vakfın kapısı mühürlendi.

FETÖ'nün 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirdiği darbe girişiminin bastırılmasının ardından alınan OHAL kararıyla birlikte kamu kurum ve kuruluşları yanı sıra özel okul, dernek ve vakıflarda operasyon başlatıldı. Bu kapsamda Türkiye genelinde 35 sağlık kuruluşu, 934 okul, 109 öğrenci yurdu, 104 vakıf, bin 125 dernek, 15 üniversite ve 19 sendikanın kapısına mühür vuruldu. Antalya'daki 37 okul, 25 dernek ve vakfa da kilit vurularak kapısı mühürlendi.

Özel Toros eğitim kurumlarına ait kent merkezindeki tüm okullar kapatılırken güvenlik kulübesine Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nden bir personeli görevlendirildi ve kapısı mühürlendi. Özel Toros Akdeniz İlkokulu ve Özel Toros Akdeniz Ortaokulu'nun bahçe kapısındaki isim tabelası da söküldü.

Antalya Rasanet Gençlik Vakfı adı altında erkek öğrenci yurdu olarak kullanılan işletmenin de kapısına kilit vuruldu.

Kapatılan diğer dernek ve vakıflar ise şöyle:

"Akdeniz Çalışanlar Derneği, Antalya Girişimci İşadamları Derneği, Manavgat Girişimci İşadamları Derneği, Alanya Birleşik İşadamları Derneği, Antalya Mühendis ve Mimarlar Derneği, Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği, Antalya İtfaiyeciler Derneği, Antalya Kültürlerarası Diyalog Merkezi Derneği, Finike Merkez Eğitim Gönüllüleri Yardım Derneği, Antalya Çevre Gönüllüleri Derneği, Akdeniz Sevgi Çevre Diyalog Derneği, Serik Genç İşadamları Derneği, Hamle Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Antalya Atatürk Caddesi Dönerciler Çarşısı Esnafı Derneği, Ahıska Kültür Merkezi Derneği, Akdeniz Denetçiler ve Mali Müşavirler Derneği, Afrika Ülkeleri İşbirliği Derneği, Antalya Çalışan Kadınlar Derneği, Kepez İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Atılım Eğitim Kültür Sanat Gençlik Spor Kulübü Derneği, Antalya Genç Eğitim Derneği, Alanya Genç Eğitim Kültür Sanat Gençlik Spor Kulübü Derneği, Alanya Güney ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Alaeddin Keykubat Eğitim ve Kültür Vakfı, Antalya Rasanet Gençlik Vakfı"
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara