Dolar

32,3498

Euro

35,1287

Altın

2.302,35

Bist

9.079,97

Ankaragücü'nde transfer yasağı kalktı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü'nde yönetim kurulu, transfer yasağını kaldırdı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 14:33:17

Ankaragücü'nde transfer yasağı kalktı

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün borçları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından konulan transfer yasağının kaldırılması için yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek, "Başarının önünde engel kalmadı." dedi.

Transfer yasağının kalkmasıyla birlikte prensip anlaşması yapılan futbolcularla resmi sözleşmelerin imzalanacağını ifade eden Yiğiner, "İyi bir takım kurduk. Teknik direktörümüzle ve futbolcularla erken anlaşarak birlikte çalışma fırsatı yakaladık. Başarılı bir kamp dönemi geçirdik ve herkes yeni sezona hazır." diye konuştu.

Genç ve kaliteli oyuncuların yanına tecrübeli isimleri de katarak güçlü bir takım oluşturduklarının altını çizen Yiğiner, "Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Taraftarımızdan tek beklentimiz, takımlarını desteklemeleri. Olumsuz hareketlerden ve kötü tezahüratlardan uzak olmalıyız. Taraftarımıza statta ihtiyacımız var. Yeni sezonda bu birlikteliğin bizi başarıya taşıyacağına inanıyorum. İyi bir takım oluşturduk ve başarı istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber Ara