Dolar

32,5082

Euro

34,5613

Altın

2.493,58

Bist

9.548,09

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-10 20:49:58

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Ölen kim olursa olsun, mezhebi, meşrebi, etnik kökeni ne olursa olsun, Türk, Arap, Çerkez, Kürt ayrımı yapmadan meseleleri değerlendirmemiz lazım" dedi.

Sendikanın Düzce Şubesince kent merkezindeki otelde düzenlenen yemeğe katılan Koncuk, başkentteki saldırıyı katliam olarak nitelendirdi.

Başkentte böyle bir olayın yaşanmasının üzüntü verici ve düşündürücü olduğunu vurgulayan Koncuk, "Birileri kolunu sallaya sallaya geldi, art arda iki tane bombayı patlatıyor. Ölen kim olursa olsun, mezhebi, meşrebi, etnik kökeni ne olursa olsun, Türk, Arap, Çerkez, Kürt ayrımı yapmadan meseleleri değerlendirmemiz lazım" diye konuştu.

Koncuk, zihniyet, anlayış ve ideolojisine bakılmadan herkesin yüce Allah'ın emaneti görülmesine gerektiğine işaret ederek, şunları dile getirdi:

"Ama ben şu bombalı suikast karşısında bile yapılan değerlendirmelere bakıyor ve üzülüyorum. Ne hale gelmişiz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her bir vatandaşı, bu ülkenin güvenlik şemsiyesi altında görülmediği sürece bu ülkeye huzur ve mutluluk gelmez. Birileri ölürken birtakım insanlar göbek atıyorsa, yarın biz öldüğümüzde de başkaları göbek atar.

Yaşanan bu hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Ölenlere rahmet diliyorum."

Haber Ara