Dolar

32,3241

Euro

35,1014

Altın

2.300,58

Bist

9.079,97

Anadolu Ajansı El Cezire ile ortak çalışacak

Anadolu Ajansı Haber Akademisi ile El-Cezire Medya Eğitim ve Geliştirme Merkezi arasında Katar'da, iş birliği anlaşması imzalandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-26 19:32:22

Anadolu Ajansı El Cezire ile ortak çalışacak

El- Cezire'nin başkent Doha'daki merkezinde gerçekleştirilen imza törenine AA Haber Akademisi Koordinatörü Ümit Sönmez ve El Cezire Strateji ve Geliştirme Müdürü Yasir Bişr katıldı. İmza töreninde konuşan Sönmez, söz konusu anlaşmanın her iki kurum arasında karşılıklı tecrübe paylaşımına imkan sağlayacağını belirterek, "Bugün AA Haber Akademisi olarak, karşılıklı hem tecrübelerimizi paylaşmak adına hem de ileride birlikte etkinlikler ve eğitimler gerçekleştirmek adına El-Cezire Medya Eğitim Merkezi ile bir anlaşma imzaladık" dedi.

İKİ TECRÜBE BİR ARAYA GELDİ

Körfez bölgesi ve Ortadoğu'da El-Cezire Medya Eğitim Merkezinin ciddi bir tecrübesi olduğunu ifade eden Sönmez, "AA Haber Akademisi de Türkiye, Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da tecrübeye sahip" diyerek, iki tecrübenin bir araya gelip ciddi bir sinerji doğuracağını, ortak eğitimler, etkinlikler, tecrübe paylaşımıyla iş birliğini daha da ilerletmek istediklerini dile getirdi. Törende El-Cezire Medya Eğitim ve Geliştirme Merkezi Müdürü Münir ed-Daymi ile AA Haber Akademisi Koordinatör Yardımcısı Cihangir İşbilir ve AA Katar Temsilcisi Ahmed Yusuf da hazır bulundu.

a_470

 

Haber Ara