Dolar

32,5976

Euro

34,7500

Altın

2.497,65

Bist

9.524,59

Alparslan Kuytul: Bazı hocalar cemaatleri bitirmek için TV'ye çıkarılıyor

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, 'Televizyonlara böyle hocaların çıkarılması aslında cemaatlerin bitirilmesi içindir.' dedi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-23 01:14:26

Alparslan Kuytul: Bazı hocalar cemaatleri bitirmek için TV'ye çıkarılıyor
Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, hükümetin sık sık dillendirdiği "hocalar siyasete karışmasın" sözlerini eleştirerek "Bazı hocalar hükümetin lehinde siyasete karışınca onlar gayet de güzel seviliyorlar. Hükümete muhalefet edersen o zaman hocalar siyasete karışmasın diyorlar" dedi.

Kuytul şunları söyledi: "Esas mesele hocaların siyasete karışması değil. Bazı hocalar hükümetin lehinde siyasete karışınca onlar gayet de güzel seviliyorlar. Hiç kimse onlara sen neden siyasi konularda konuştun demiyor. Hükümete muhalefet edersen o zaman hocalar siyasete karışmasın diyorlar. Falan hoca hükümetin lehine konuşuyordu ama ona demediniz bu lafı. Televizyonlara böyle hocaların çıkarılması aslında cemaatlerin bitirilmesi içindir. Hocalar siyasete karışmasın. Esas mesele hocaların siyasete karışması değil. Zaten siyasete karışan pek yok hocalardan. Bazı hocalar hükümetin lehinde siyasete karışınca onlar gayette güzel seviliyorlar. Hiç kimse onlara sen neden siyasi konular da karışıyorsun demiyor. Hükümete muhalefet ederse o zaman hocalar karışmasın diyorlar."  

Haber Ara