Dolar

32,3715

Euro

34,9952

Altın

2.325,99

Bist

9.097,82

Almanya'ya sığınan Suriyeli mültecilere protesto

Almanya'da, konaklayacağı yere götürülen Suriyelilerin çevresini saran grup, sloganlar atarak sığınmacıları korkutmaya çalıştı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-20 21:48:09

Almanya'ya sığınan Suriyeli mültecilere protesto

Suriye'deki savaştan kaçan sığınmacıların bir kısmı Türkiye'de kalıyor bir kısmı ise deniz yolu üzerinden Avrupa'ya gidiyor. Umut olarak Almanya'ya giden mültecileri burada zor şartlar da bekliyor.

OTOBÜSÜN ÇEVRESİNİ SARDILAR

Esed zulmünden dolayı ülkelerini terk etmek zorunda kalan Suriyeliler, sığındıkları Almanya'da karşılaştıkları grupla şoke oldular.

Konaklayacakları yere getirilen Suriyeliler, otobüsten inmek için hazırlanırken, çevresini saran bir grup Alman vatandaşı otobüsün çevresinde sloganlar atarak ve türlü hareketler yaparak içeridekileri korkutmaya çalıştı. Grup, yaptıklarını haklı göstermek için "Buranın halkı biziz" diyerek tempo tuttu.

SURİYELİ KADINLAR TACİZ EDİLİYOR

Almanya'da geçtiğimiz günlerde de Suriyeli bir çok mülteci kadın kaldıkları sığınmacı yurdunda güvenlik görevlileri tarafından gizlice görüntülerinin çekildiğini ve taciz edildiğini belirtmişti. Köln polisi şikayetlerin ardından soruşturma başlatmıştı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara