Dolar

32,6992

Euro

34,8918

Altın

2.508,78

Bist

9.524,59

Ali Baba Restaurant Ankara'ya da açılıyor...

ALİ BABA RESTAURANT Türkiye’de 38 yıllık başarı öyküsüne sahip bir işletmedir

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-29 14:02:45

Ali Baba Restaurant Ankara'ya da açılıyor...

Biz kimiz?

·  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yoğurtçu'nun 38 yıl önce kurduğu Ali Baba Restauran markasını devralan oğlu Mert Yoğurtçu, yeni, dinamik ve modern konseptiyle Ali Baba ismini bir dünya markası olarak sürdürmeyi hedefliyor. Kalite  standartı, hijyen ve güven prensiplerinden ödün vermeyerek büyüme stratejisini sürdüren Ali Baba, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla da fark yaratmaya devam ediyor.

unnamed (4)

·  Müşterilerini ev sıcaklığında konuk etmeye çalışırken samimi ve aynı zamanda  hizmet ve ürün kalitesinden ödün vermeyen anlayışıyla sıcak bir ortamda ağırlıyor.Mutlu bir şekilde  Ali Baba'dan ayrılan her misafirin geleceğe bir yatırım olduğu bilincini taşıyan Ali Baba markası,  tüm çalışanlarıyla aynı özen ve gayreti sürdürmek için eğitimi de unutmuyor. Mutfak ve serviste yer alan tüm çalışanlar, her hafta eğitim departmanının organize ettiği eğitimlere katılarak sertifikalarını alıyor ve bilinçli sunumlar yapmaları için hazırlanıyor.

unnamed_14

· 24 saat boyunca hizmet veren Ali Baba Restauran, her misafirinin aynı değerde olduğu bilinciyle hareket eden bir ekiple çalışmanın da gururunu yaşıyor. Uzun yılların tecrübesiyle konuklarının ev sıcaklığındaki bir ortamda kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her müşterisine aynı özen ve ilgiyi gösteriyor.

unnamed (3)_2

· Türkiye'de VIP odaları ile hizmet veren tek restaurant olma özelliğini taşıyan Ali Baba, isteyen misafirlerini özel dekorasyonlu VIP odalarında ağırlıyor.

Haber Ara