Dolar

32,3495

Euro

35,1149

Altın

2.309,28

Bist

9.079,97

Albimo Alanyaspor'da sezon hazırlıkları

Albimo Alanyaspor'da sezon hazırlıkları

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-04 20:37:45

Albimo Alanyaspor'da sezon hazırlıkları
PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, sezon hazırlıklarını Alanya'da sürdürdü.

Turuncu yeşilli ekip kamp öncesi sezon hazırlıkları teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Cengiz Aydoğan Spor Tesislerinde sürdürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, topla koordinasyon çalışması, 5'e 2 top kapma ve açma germe hareketleriyle tamamladı.

Teknik Direktör Erhan Altın, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonu açtıklarını ve ilk etabı Alanya'da geçirdiklerini söyledi. 2015-2016 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Altın, "Yeni sezonun fair-play çerçevesinde geçmesini diliyorum. Futbolun tüm güzelliklerinin sahaya yansıtılmasını istiyorum. PTT 1. Lig her geçen sezon kalitesini artırıyor" dedi.

Hazırlıkların ikinci etabını Afyonkarahisar'da gerçekleştireceklerini belirten Altın, kampta ağırlıklı olarak kuvvet çalışması yapacaklarını kaydetti.

Son kampta teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yapacaklarını dile getiren Altın, "Çok kaliteli futbolcularımız var. Yapacağımız transferler de takıma katkı sağlayacaktır. Gelen arkadaşlarımız var. Yasin ve Nuru şu anda adaptasyon süreci geçiriyor ancak takım arkadaşları onları çok sıcak karşıladı ve uyum sorunu yaşamadılar. Aramıza katılacak oyuncular da var" diye konuştu.

Haber Ara