Dolar

32,6021

Euro

34,8227

Altın

2.490,90

Bist

9.462,13

Akıncı Üssü ve o gece kalkışmaya katılan tüm kışlalar kapatılacak!

Babaşbakan Yıldırım Akıncı Üssü'nün kapatılacağını açıkladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-29 14:52:40

Akıncı Üssü ve o gece kalkışmaya katılan tüm kışlalar kapatılacak!

TİMETURK I HABER MERKEZİ

Kazan'da konuşan Babaşbakan Yıldırım Akıncı Üssü'nün kapatılacağını açıkladı.

Başbakan şunları söyledi:

"Şimdi buradan, Kazan Meydanı'ndan bütün herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacaktır ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek."

KIŞLALAR DA KAPATILDI

Başbakan 15 Temmuz gecesi tank çıkarılan, helikopter kaldırılan bütün kışlalar kapatılacağını da söyledi.

"Ankara'da ve İstanbul'da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz. Milletin üzerine tank yürütenler, bundan sonra artık tankları bulamayacaklar. Orada Ankara'nın insanlarının vakit geçirdiği güzel mekanlar olacak. Ne işi var tankların Ankara'nın, İstanbul'un içinde? Düşman Ankara'da, İstanbul'da değil. Düşmanın olduğu yer bellidir."

YILDIRIM'IN DİĞER AÇIKLAMALARI:

"FETHULLAH GÜLEN'İ GETİRECEĞİZ"

"Şunu bilmenizi istiyorum, bu aziz vatanı, bu aziz milleti bölmeye, parçalamaya hiç ama hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Bu darbenin sorumlusu Amerika'daki o terörist başını illa da getireceğiz, Türkiye'ye getireceğiz."

15 TEMMUZ HER YIL ANILACAK

"15 Temmuz Türkiye'nin ikinci büyük kurtuluş mücadelesinin adıdır. 15 Temmuz'u her yıl 'Demokrasi Şehitleri Günü' olarak anacağız. O gün sokağa çıktınız, 15 gün oldu sokaktasınız, meydanlardasınız. Türkiye'ye sahip çıkıyorsunuz, Kazan'a sahip çıkıyorsunuz."

Haber Ara