Dolar

32,5804

Euro

34,8041

Altın

2.508,71

Bist

9.693,46

Akdoğan: Parti kapatmaya karşıyız ama...

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, gündemi değerlendirirken, parti kapatma konusundaki düşüncelerini de dile getirdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-01 12:54:13

Akdoğan: Parti kapatmaya karşıyız ama...

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Parti kapatmaya ilişkin konuşan Akdoğan, "Parti kapatmaya karşıyız ama 'Sırtımı teröre örgütüne dayadım' diyen hesap vermeli" dedi.

Akdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

Birileri ‘90'lı yıllara dönülüyor' diyor. Kürt insanına soruyorum. Bugün zulüm eden kimdir? Bu infazları yapan kimdir, haraca bağlayan kimdir? O gün demokratik reformlar hak ve özgürlükler yoktu. Zulüm eden, baskı kuran terör örgütü var. Birileri bunu gördü ama korkudan söyleyemiyor. Türkiye'de bir ihanet çetesi var, her tülü kötülüğü yapan.

"SEN HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ YAPACAKSIN SONRA YARGI DENİLDİĞİNDE AĞLAYACAKSIN"

Bir yanda parmak sallayanlar bir tarafta silah sallayanlar var. Bu ikisine de izin vermeyiz. Kimse devlete, hukuka meydan okuyarak demokrasi içinde bir oyuncuyum diyemez. Sen her türlü kötülüğü yapacaksın sonra hukuk, yargı denildiğinde ağlayacaksın.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Parti kapatmaya karşıyız ama 'Sırtımı teröre örgütüne dayadım' diyen hesap vermeli. Utanmadan bir Ak Parti tabelasına tahammülleri yok. Sonra siyasette bize tahammül etsinler...Bunların iyi görülmesi lazım. Uyuyan polisi uyurken şehit ediyorlar. Herkes haddini bilecek. Hukuk, demokrasi içinde hareket edilecek. Kim kötülükleri yapıyorsa bunların tek tek hesabı sorulacak. Ama yalan söylediler, istismar ettiler. Bunun da görülmesi gerekiyor. Bu geçici durum değildir. Taşlar yerine oturana kadar herkes ders alana kadar bunlar devam edecek. Bir yerde kamu düzeni yoksa orada hak ve özgülük olamaz.

Haber Ara