Dolar

32,3675

Euro

34,9615

Altın

2.325,69

Bist

9.125,29

Akdağ: 2 bin kişi göreve iade edilecek

Akdağ yaptığı açıklamada 2 bin sağlık personelinin göreve iade edileceğini açıkladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-26 18:23:56

Akdağ: 2 bin kişi göreve iade edilecek

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gülen Cemaati soruşturmaları kapsamında görevden uzaklaştırılan kamu personelleriyle ilgili açıklamada bulundu. Akdağ, 2 bin kişinin göreve iade edileceğini duyurdu. Akdağ'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bilim insanlarının sürekli gündemde kalmak için açıklamalarda bulunmalarını doğru bulmuyorum. Bahsettiğiniz kişinin (Canan Karatay) açıklamalarını takip ediyorum. Benim ticaret için herhengi bir internet sitem yok deyişini kabul ediyorum ama takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bilim insanları vatandaşları doğru bilgilendirmeliler. İnternet ortamında her derde deva ilaç satılıyor, bu mümkün değil.

Hastaların fotoğraflarını paylaşan hemşire hakkında; Bu hususta yıllar önce bir genelge yayınladık ve takipçisi oldum. Kim hasta hakkını gasp ederse en ağır ceza ile cezalandırılacaktır. Son gündelerde gündemde olan hemşire hakkında soruşturma açıldı. Kendisi de en ağır şekilde cezalandırılacaklar.

Vatandaşın bu kişilere tazminat davası açma hakkı vardır. Ve vatandaşlarımızın haklarını ihlal eden sağlık çalışanlarına dava açılsın. Hastalara siz diye hitap etmeyen sağlık çalışanları işlerini iyi yapmıyorlardır. Hastaların 30 saniyelik bir görüşmeleri dahi saygı çerçevesinde gerçekleşmeli, o hastaya hasta yakınına sandalye olmalı."

VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara