Dolar

32,3715

Euro

34,9952

Altın

2.325,99

Bist

9.097,82

Akçaabat Tütünspor, deplasman galibiyetiyle güldü

Akçaabat Tütünspor, deplasman galibiyetiyle güldü

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-30 13:41:10

Akçaabat Tütünspor, deplasman galibiyetiyle güldü
Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, deplasmanda Maliye Milli Piyango'yu 28-26 yenen Akçaabat Tütünspor'un antrenörü Sami Seis, kazanmayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini söyledi.

Seis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maliye Milli Piyango karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Zaten ivedilikle galibiyete ihtiyacımız vardı. Kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.

Dar kadroyla zor şartlar altında oynadıklarını ifade eden Seis, "Ne pahasına olursa olsun maçlarımıza galibiyet parolasıyla çıkarız. Bu maça da o niyetle çıkmıştık ve istediğimizi elde ettik. İlk yıl için hedefimiz ligi tanıyıp tutunabilmek. Özellikle dengimiz takımlar karşısında kazanmamız gerekiyor. Maliye Milli Piyango da bizim gibi küme mücadelesi veren bir ekip. Kaybetseydik işlerimiz daha da zorlaşacaktı" diye konuştu.

Seis, galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak, "Böyle oynamaya devam edersek kazanamayacağımız maç kalmaz. Kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Düşüncelerimizi başarmak için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara