Dolar

32,5771

Euro

34,6870

Altın

2.524,25

Bist

9.524,59

AK Partili Belediye Başkanları Siverek'te toplandı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığınca her ay bir ilçede toplanan AK Partili Belediye Başkanları bu ay ki toplantısını Siverek ilçesinde yaptı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-26 17:50:35

AK Partili Belediye Başkanları Siverek'te toplandı
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığınca her ay bir ilçede toplanan AK Partili Belediye Başkanları bu ay ki toplantısını Siverek ilçesinde yaptı.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın ev sahipliğinde ilçeye gelen belediye başkanları, tarihi konakta öğle yemeğine geçti. Heyet, yemeğin ardından Ekim ayı 'AK Partili Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı' için Tarihi Gümrük Hanı Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından ilçede incelemelerde bulunan başkanlar, esnafla bir araya geldi. Tarihi mekanları gezen belediye başkanları, çalışmalarla ilgili Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'dan bilgi aldı.

Toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanımız partimizi temsilen yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcımız ve çok değerli belediye başkanları arkadaşlarımızı evimizde misafir ettik. Sağ olsunlar kendileri geldiler, bize şeref verdiler, bizi onurlandırdılar. Başta Siverek halkı adına her birisine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum ve teşekkür ediyorum. Bundan sonra her ay düzenli bir şekilde bir araya geleceğiz ve belediyeler arasında eş güdümlü koordinasyonu sağlamak adına bu toplantılarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle ben bir kez daha arkadaşlarımız teşekkür ediyorum, ilçelerine ve illerine selamlarımı gönderiyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ev sahipliği için Başkan Resul Yılmaz'a teşekkür ederek, "Gerek Büyükşehir Belediyemizin hizmetleri, gerekse ilçe belediye başkanlıklarımızın hizmetleri, dolaysıyla bir koordinasyon toplantısı gerçekleşti. Gayet verimli geçti, çünkü hepimiz Şanlıurfa'ya hizmet ediyoruz, ilçelerimize hizmet ediyoruz. Bunu bir sevdayla yapıyoruz ve AK Parti çatısı altındaki belediye başkanları olarak gerçekleştiriyoruz. Verimli kararlar verildi, Allah'ın izniyle bu kararların uygulanması noktasında hepimiz hep birlikte hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın yanı sıra Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhekim Ayhan ve Şanlıurfa Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Çadak katıldı.

Haber Ara