Dolar

32,3276

Euro

35,0668

Altın

2.298,17

Bist

9.058,44

AK Parti Yenişehir İlçe yönetiminden işadamı Bozkurt'a 'Demokrasi' plaketi

AK Parti Yenişehir İlçe yöneticileri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasındaki tutumundan dolayı işadamı Kemal Bozkurt'a 'Demokrasi plaketi' verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-24 16:28:53

AK Parti Yenişehir İlçe yönetiminden işadamı Bozkurt'a 'Demokrasi' plaketi
AK Parti Yenişehir İlçe yöneticileri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasındaki tutumundan dolayı işadamı Kemal Bozkurt'a 'Demokrasi plaketi' verdi.

AK Parti Yenişehir ilçe örgütü, işadamı Kemal Bozkurt'u 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, ilk saatten itibaren tüm çalışanları ile birlikte meydanda toplanan halka sunduğu hizmetlerinden dolayı 'Demokrasi plaketi' ile onurlandırdı. İlçe binasında düzenlenen törene AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Muhammet Fatih Seyit ve ilçe yöneticileri ile Ada Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bozkurt ve Asil Yemekçilik firmasının yöneticisi Şevket Demir katıldı.

Bozkurt ve Demir'e teşekkür eden AK Parti Yenişehir ilçe Başkanı Muhammet Fatih Seyit, "15 Temmuz darbe girişiminin ardından Mersin'de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara maddi ve manevi destek veren iş adamlarına sonsuz teşekkürler ediyoruz" dedi. 15 Temmuz darbe girişiminin, ülke tarihine kara bir leke olarak girdiğini kaydeden Seyit, "Fakat Türk milleti tüm dünyaya bu ülkenin kolay kazanılmadığını ve milli iradenin ne demek olduğunu bir kez daha göstermiştir" diye konuştu. İşadamı Bozkurt ise "Allah böyle zor günleri bir daha milletimize ve ülkemize yaşatmasın" diyerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısı ile birlikte tüm çalışma arkadaşlarıyla sokağa çıkarak demokrasiye sahip çıktıklarını kaydetti. Her vatandaşın yapması gereken bir şeyi yaptıklarını ifade eden Bozkurt, "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, bu dayanışma örneğini böyle bir incelik en güzel şekilde pekiştirmiştir. Bilmemiz gereken tek bir şey var, başka bir ülkemiz yok. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece her türlü hain plan ve ihanet şebekesi çökertilecektir" ifadelerini kullandı. "Halkımızın direnişi karşısında, bizim yaptıklarımız devede kulak bile değil" diyen Bozkurt, "O kara günde milletimiz dil, din, ırk, mezhep gözetmeksizin meydanlara çıkarak ülkesine, vatanına sahip çıktı. Yüz yıl sonra Çanakkale ruhu tekerrür etti" şeklinde konuştu.

Türk milletinin her türlü darbe ve bölücü girişimlere karşı pirim vermeyeceğini kaydeden Bozkurt, şöyle devam etti; "Bu karanlık girişim milli irade ile bertaraf edildi. En önemlisi de hepimizin özlem duyduğu uzlaşma ve demokrasi kültürünü gördük o alanlarda. Krizleri yönetmek bir sanattır. Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın büyük bir lider olduğunu bir kez daha açığa çıktı. Çünkü bu karanlığı aydınlığa çıkarabilecek gücü sadece büyük liderler gösterebilir."

Ülkemiz için düşmanın karşısında olmak gerektiğini söyleyen iş adamı Şevket Demir, " Herkesin kendi imkanlarıyla direnmesi lazım. Bu memleket için her şeyimizi ortaya koyarız" dedi.

Konuşmaların ardından Yenişehir İlçe Başkanı Muhammet Fatih Seyit, işadamlarına 'Demokrasi plaketi' takdim etti.

Haber Ara