Dolar

32,3636

Euro

34,9440

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'ndan 'Milli İradenin Yükselişi' Fotoğraf Sergisi..

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları, 15 Temmuz Darbe girişimini ve Demokrasi Nöbetlerini anlatan ülke geneli ve Trabzon'dan fotoğrafların olduğu '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi' fotoğraf sergisi açtı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen fotoğraf sergisi açılışına AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Genel Merkez 5. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Mehmet Geldi, AK Parti Trabzon Milletvekili MKYK Üyesi Ayşe Sula Köseoğlu, AK P

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-29 14:50:53

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'ndan 'Milli İradenin Yükselişi' Fotoğraf Sergisi..
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları, 15 Temmuz Darbe girişimini ve Demokrasi Nöbetlerini anlatan ülke geneli ve Trabzon'dan fotoğrafların olduğu '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi' fotoğraf sergisi açtı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen fotoğraf sergisi açılışına AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Genel Merkez 5. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Mehmet Geldi, AK Parti Trabzon Milletvekili MKYK Üyesi Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanvekili Selahaddin Çebi, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fotoğraf sergisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Revi, "FETÖ / PDY terör örgütü tarafından 'Milli İradeye' yönelik yapılan 15 Temmuz Darbe girişimi, aziz milletimizin dik duruşuyla püskürtülmüş ve vatana ihanet edenler emellerine ulaşamamıştır. 15 Temmuz gecesinden itibaren 27 gün boyunca ülke genelinde ve şehrimizde süren 'Demokrasi Nöbetleriyle' milletimiz tarih yazmıştır. Bu tarihi sürecin yer aldığı fotoğraflardan oluşan 'Milli İradenin Yükselişi' fotoğraf sergimiz Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde 3 gün boyunca hemşehrilerimiz için sergilenecektir. Şehrimizdeki süreci an be an anlatan fotoğraflar için partimizin basın sorumlusu Onur Emre Sarısoy'a, sergide emeği geçen İl Kadın ve İl Gençlik Kollarımıza, Teşkilat Mensuplarımıza ve kahraman milletimize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmayacağız" dedi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara