Dolar

32,5911

Euro

34,8651

Altın

2.502,94

Bist

9.675,13

AK Parti'nin son oy oranını açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti oylarında yükselme trendi bulunduğunu belirtti...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-29 03:08:39

AK Parti'nin son oy oranını açıkladı

Doğu ve Güneydoğu'da seçim güvenliğiyle ilgili hiç kimsenin bir çekincesinin olmaması gerektiğini vurgalayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin oylarında yükselen bir trend olduğunu da ifade etti. Davutoğlu, oy oranlarıyla ilgili yüzde 44-45 olan bazı anketler bulunduğunu söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını cevapladı.

"AK PARTİ'NİN YENİLENMESİ LAZIM"

Seçimler öncesi aday listelerinde değişiklik yapılacağı yönündeki iddiaların sorulması üzerine de Davutoğlu, AK Parti'nin akıl hareketi olduğunu ve kadroların 14 yıl boyunca çeşitli sınavlar verdiğini söyledi. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadro anlamıyla da genişlediğini, büyük bir nitelik kazandığını da anlatan Davutoğlu, AK Parti'nin de yenilenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek, 1 Kasım seçimlerinde listelerde bazı değişiklikler yapılabileceği sinyali verdi.

"OY ORANIMIZ 44-45'İ BULUYOR"

1 Kasım seçimleri öncesi parti tarafından yaptırılan anketlerde AK Parti'de büyük bir yükselme trendi bulunduğunu da ifade eden Davutoğlu, bazı anketlerde AK Parti'nin oy oranının yüzde 44-45'lere ulaştığını söyledi.

Haber Ara