Dolar

32,5984

Euro

34,7973

Altın

2.499,19

Bist

9.524,59

AK Parti Muratlı İlçe Başkanı toprağa verildi

AK Parti Muratlı İlçe Başkanı toprağa verildi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-25 15:22:36

AK Parti Muratlı İlçe Başkanı toprağa verildi
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı ağustos ayında katıldığı "demokrasi nöbeti"nde kalp krizi geçirdikten sonra tedavi altına alındığı hastanede dün yaşam mücadelesini kaybeden AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Ali Kaplan, son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alındıktan sonra Muratlı ilçesindeki Fatih Yeni Camine getirilen Kaplan'ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Ballıca Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine Kaplan'ın yakınları, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcı Harun Karaca, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreninde konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Şentop, dava uğruna yaşayıp dava uğruna hayatını kaybeden Kaplan'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Ali kardeşimiz bir mücadele ile bir dava ile hayatını sürdürmüş. Vefatı da o dava üzerine oldu. Darbeye karşı sürdürülen nöbetlerde rahatsızlandı. Hayatını bir dava adamı olarak yaşayıp bir dava adamı olarak vefat etti. İnşallah bu dava adamlığı ile diğer tarafta bunun mükafatını cenabı haktan görecektir."şeklinde konuştu.

57 yaşında ki Kaplan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı ağustosta katıldığı "demokrasi nöbeti"nde kalp krizi geçirmesinin ardından İstanbul'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü sırada dün hayatını kaybetmişti.

Haber Ara