Dolar

32,5069

Euro

34,7926

Altın

2.418,81

Bist

9.679,44

AK Parti İl Başkanı Keskin gündemi değerlendi

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin laf değil iş üretmeye çalıştıklarını belirterek Düzce'nin çöp sorununun İstanbul'da yapılacak toplantıyla gündemden kalkacağını söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-26 12:52:02

AK Parti İl Başkanı Keskin gündemi değerlendi
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin laf değil iş üretmeye çalıştıklarını belirterek Düzce'nin çöp sorununun İstanbul'da yapılacak toplantıyla gündemden kalkacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin Düzce TV'de yayınlanan Gündem Programına katılarak Düzce gündemini değerlendi.

Düzce'nin sorunlarını Ankara'ya taşıdıklarını belirten Keskin, bu dönemin Düzce'nin altın yılları olacağını işaret ederek "Büyük projelerimiz var" dedi.

Muncurlu ve eski SSK binası Düzce'ye kazandırılacak

İl Başkanı Keskin, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Muncurlu Hastanesi ve eski SSK binası ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; "Muncurlu Devlet Hastanesi ve eski SSK'nın bulunduğu yerdeki binalar Düzce'ye farklı konseptlerde kazandırılması için bir çalışma yaptık. Muncurlu Hastane binası rehabilitasyon merkezi olacağını geçtiğimiz günlerde Bakanımız Faruk Özlü tarafından açıklanmıştı. Eski SSK binası da spor tesisi ya da benzeri bir tesisi olarak kazandırılması yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Bununla ilgili yakın bir zamanda sonuç alırız."

"Öncelikle özeleştiri yaptık"

Yarım kalan yatırımların tamamlanması ile birlikte yeni projelerle yola çıkılacağını söyleyen Keskin, "Biz laf değil iş üretmeye gayret ediyoruz. Projeleri hayata geçirirken en önemli problemimizden başladık. Düzce'de bugüne kadar yapılmış ancak yarım kalmış projeler neler. Öncelikle biz öz eleştiri yaptık. Onun için bitmeyen işleri yoluna koyduktan sonra bu projelerle alakalı çalışmaya başladık. Düzce'nin turizmle ilgili dinamiklerini hayata geçirmek istedik ve geçirdik" dedi.

"İstanbul'da büyük toplantı"

Düzce'de ki çöp problemine artık kesin ve kalıcı çözüm üretmek için, çöpün bir yere taşınması için görüş birliğine varıldığını söyleyen Keskin, İstanbul Büyükşehir belediyesi ile Düzce idareci ve siyasilerinin katılacağı büyük bir toplantı yapılacağını, çöp sorunu için görüşüleceğini kaydetti. "Bu konuyu siyasi malzeme yapmak isteyenler olabilir" diyen Keskin, katı atık tesisi bölgesindeki köylüleri mağdur etmemek için çöp sorununu Düzce'nin gündeminde çıkarılacağının altını çizdi.

"Eğitim seviyesi yükselecek"

Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı ve kendilerinin siyaseten destek verdiği projelerle Düzce'de eğitim seviyesinin önümüzdeki dönemlerde yükseleceğini vurgulayan Keskin, Başkanlık sistemi hakkında da konuştu. Sistemle, karmaşıklığın sona ereceğini, çift başlılığın olmayacağını dile getirdi.

Haber Ara