Dolar

32,3109

Euro

35,0805

Altın

2.279,41

Bist

8.962,45

'Ak Parti içlerindeki ByLockçuları elemek için seçime gitmek istiyor'

Kılıçdaroğlu, ByLock kullandığı tespit edilenlerin hepsinin savcılığa gönderilmediğini, isimlerin aradan seçilerek savcılığa bildirildiğini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-28 14:19:03

'Ak Parti içlerindeki ByLockçuları elemek için seçime gitmek istiyor'

Habertürk TV'de soruları yanıtlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz her koşulda seçime hazırız. Tek başına iktidarken niçin seçime gidiyorsun; içlerindeki ByLockçuları elemek için..." dedi.

ByLock kullandığı tespit edilen isimlerin hepsinin savcılığa gönderilmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "İsimler seçilerek savcılığa bildiriliyor. Yazılım bağımsız bir kuruluşa verilsin" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan ifadeler şöyle:

"Biz her koşulda seçime hazırız. Tek başına iktidarken niçin seçime gidiyorsun? İçlerindeki Bylockçuları elemek için. Haziran'dan sonra bir koalisyon ortamı çıkmıştı, o dönemi anlarım. Şimdi, tek başına iktidarlar ve 'Biz Türkiye'yi yönetemiyoruz' diyorlar. 550 milletvekili çıkarsalar bile Türkiye'yi yönetemezler. Çünkü yönetme erkini kaybetmişlerdir. Kendi içlerinde de ciddi sorunlar var. FETÖ'cü olan, olmayan var. Bir Cumhurbaşkanı milletin yarısına nasıl hain der. Bir Cumhurbaşkanı konuşurken kelimeleri dikkatle seçer.... Bylock kullananların isimleri seçilerek savcılığa bildiriliyor. Yazılımı çıkarsın bağımsız bir kuruluşa verilsin. Bu kadar da net söylüyorum. Bunlar FETÖ'cülerle kan kardeşidir. Bir dönem PKK'ya ne istediyse verdikleri gibi FETÖ'ye de ne istedilerse verdiler."

 

Haber Ara