Dolar

32,3844

Euro

35,0654

Altın

2.325,92

Bist

9.079,97

AK Parti Grup Baskanvekili Inceoz:

AK Parti Grup Baskanvekili Inceoz:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-06 21:58:34

AK Parti Grup Baskanvekili Inceoz:
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, terörle mücadele konusunda "Son terörist elindeki silahla ülkemizi terk edinceye kadar bu mücadele sürecek" dedi.

İnceöz, memleketi Aksaray'da, Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın roketatarlı saldırısında yaralanan çevik kuvvet polisi Halil İbrahim Sevinç'i evinde ziyaret etti.

Dualarının her zaman polis ve askerlerin üzerine olduğunu belirten İnceöz, güvenlik güçlerinin vatanın birliği ve bütünlüğü için mücadele ettiğini söyledi.

Türk polis ve askerinin görevinin çok zor olduğuna dikkati çeken İnceöz, güvenlik güçleriyle gurur duyduklarını ifade etti.

Devlet ve hükümet olarak tüm vatandaşların yanında olduklarını dile getiren İnceöz, Türkiye'de Kürt sorunu olmadığını vurguladı.

İnceöz, Türkiye'de bir terör sorunu olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:

"Terörle mücadelede de sonuna kadar kararlılıkla gideceğiz. Bugün bazı parti mensupları terörün parlamentoda sözcüsü olmuş durumdalar. Bunu her fırsatta söylüyoruz ki artık milletimiz ile terör arasında bir tercih yapmak durumundalar. Bu ülkenin topraklarını kimseye böldürtmeyeceğiz. 78 milyon kardeşin arasına kimse giremeyecek. Son terörist elindeki silahla ülkemizi terk edinceye kadar bu mücadele sürecektir."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara