Dolar

32,3656

Euro

34,9586

Altın

2.324,71

Bist

9.079,97

AK Parti Genel Sekreteri Gül:

AK Parti Genel Sekreteri Gül:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-06 19:12:06

AK Parti Genel Sekreteri Gül:
AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, "Gökyüzüne baktığınızda uçan uçak milli uçağımız olacak, milli savaş uçağımız olarak, denizlerde yüzen gemi milli gemimiz olacak, çocuklarımıza vurduğumuz aşı milli aşı olacak. 550 milli vekille Türkiye dünyanın yıldızı olmaya devam edecek inşallah" dedi.

Gaziantep Şehitkamil Kongre Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Gaziantep milletvekili aday tanıtım toplantısına katılan Gül, 7 Haziran sonrasında CHP'nin "Blok", Bahçeli'nin "Hayır", HDP'nin ise "Terör" siyaseti yaptığını ifade etti.

HDP'nin sırtını teröristlere, CHP'nin vesayetçilere, darbecilere dayadığını belirten Gül, Bahçeli'nin ise sırtını kime dayadığını kendisinin dahi bilmediğini söyledi.

AK Parti'nin ise sırtını aziz millete dayadığını dile getiren Gül, şöyle konuştu:

"AK Parti sırtını millete dayayarak millete dayanmaya devam edecek. Bu millet ne dediyse milletin talimatını alarak yola devam edecek. 7 Haziran'dan sonra bütün yol haritamızı millet belirledi. Bizim temel uğraşımız bir hükümetin kurulması yönünde oldu. Ama bütün partilerin yaklaşımlarını hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Bir hükümet kurulamadı ve sonuç olarak Cumhurbaşkanımız anayasadaki yetki gereği, Türkiye'de bir hükümet krizi olmasın diye seçim kararı aldı.

Hangi partiye oy vermiş olursanız olun ama ne olursunuz bu seçimde istikrar için oy kullanın. Eğer istikrar olmazsa, siyasi istikrar olmazsa ekonomik istikrar da olmaz ve ülkemiz için büyük bir güvensizlik, belirsizlik olur. 7 Haziran'dan sonra yaşanan tabloya baktığımızda esnafımızın işi belli, dolar 3 lirayı aştı, esnafımız bir belirsizlik ortamında siftahını yapamadan kepengini kapatır hale geldi. O yüzden, istikrar için, 1 Kasım seçimlerinde inşallah yeniden tek başına iş başına AK Parti'yi getirmeye hazır mısınız? Terörün, vesayetin, hayırcılığın siyasetini yaparken biz birlik, beraberlik, kardeşlik siyasetini yaptık ve inşallah yapmaya da devam edeceğiz."

Milletin 7 Haziran seçimlerinde verdiği mesajı çok iyi aldıklarına işaret eden Gül, milletin bir mesaj verdiğini açıkça belirtmek gerektiğini dile getirdi.

Bu milleti yine en iyi anlayan partinin AK Parti olduğunu dile getiren Gül, şöyle devam etti:

"Milletimizin vermiş olduğu kararın, göstermiş olduğu iradenin doğru olduğuna, eksikliğin bizden geldiğine inanan bir partiyiz. Gökyüzüne baktığınızda uçan uçak milli uçağımız olacak, milli savaş uçağımız olacak, denizlerde yüzen gemi milli gemimiz olacak, çocuklarımıza vurduğumuz aşı milli aşı olacak. 550 milli vekille Türkiye dünyanın yıldızı olmaya devam edecek inşallah."

Aday tanıtım programına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara