Dolar

32,5990

Euro

34,8077

Altın

2.502,96

Bist

9.435,31

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ozdag:

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ozdag:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-07 02:26:34

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ozdag:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, hükümet olarak Manisa'ya büyük yatırımlar yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

Özdağ, Saruhanlı ve Akhisar ilçelerindeki bedensel engelli Perihan Özden, Ahmet Özcan, Hüseyin Bektaş ve Ayşe Yüksel'i evlerinde ziyaret ederek, bu kişilere tekerlekli sandalye hediye etti.

Saruhanlı ilçesinde bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet eden Özdağ, kente yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

İzmir-İstanbul otobanının 2018 yılında tamamlanacağını, bu yıl sonunda İzmir-Soma yolunun biteceğini, Manisa Sabuncubeli Tüneli'nin 2017'de biteceğini anlatan Özdağ, şöyle konuştu:

"Manisa'ya büyük yatırımlar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Duble yollar devam ediyor. Çandarlı Kuzey Ege Limanı bitecek burada 5 bin kişi çalışacak. Yeni organize sanayi bölgeleri oluşturduk. Bir tanesi Soma'da mayıs ayında faaliyete başlayacak ve 2 bin kişi çalışacak. Biliyorsunuz Manisa organize sanayisinde 75 bin kişi çalışıyor. Orada 6. bölgeyi de oluşturmaya çalışıyoruz. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor ve 10 bin kişi de orada çalışacak. Manisa'ya yeni fabrikalar gelmeye devam ediyor."

Haber Ara