Dolar

32,3448

Euro

35,1194

Altın

2.309,79

Bist

9.079,97

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-01 22:47:55

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "İnsanların ve milletlerin zenginliği, nüfus zenginliğidir" dedi.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce'nin bir yakınının düğün merasimine katılan Erdem, yaptığı konuşmada, evliğin önemli bir müessese olduğunu söyledi.

Erdem, bir toplumun temelinin aileden kaynaklandığını, milletin sağlamlığının, ailenin güçlülüğüne bağlı olduğunu belirterek, "Herkes eşini şanslı olarak görürse, o ailede hiçbir problem olmaz. Ailede mutluluğun temeli yeni nesil çocuklardır. Cumhurbaşkanımızın milletimize güzel bir mesajı var. En az çocuk sayısı 3 diyoruz. Tek çocuk yetiştirmek kolay değil. İki olursa rakip. Üç olursa denge olur. Dört olursa Allah kerim" diye konuştu.

Çin nüfusunun büyüklüğüne değinen Erdem, şunları söyledi:

"Bugün geldiğimiz noktada insanların ve milletlerin zenginliği nüfus zenginliğidir. Yakın zamana kadar ülkemizde genç nüfusu, geri kalmışlığımızın sebebi olarak hep bizlere gösterdiler. Ama geldiğimiz bugün dünyada genç nüfusa kim sahipse, o ülkenin geleceğinin daha güzel olacağı söyleniyor. Bugün dünyada Çin'in belli bir ağırlığı varsa, Çin'in nüfus kalabalığından kaynaklanıyor. Nüfusunun büyüklüğünden kaynaklanıyor. Bu nedenle biz bu ülkede ilk hizmetimizi, çocuklarımızla ve çocuk sayımızla yapacağız."

Erdem, nikah töreninin ardından çiftin evlilik cüzdanını gelin Sümeyye Eren'e verdi.

Çiftlerin nikah şahitliğini Erdem, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel yaptı.

Haber Ara