Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-03 19:39:11

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Her şeye hazırlıklı olun. İktidar olabiliriz, muhalefet olabiliriz ya da yeniden seçim olabilir. Dolayısıyla hepimiz yarın seçim varmış gibi çok net hazırız" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kuluncak ilçesini ziyaret eden Çalık, Kuluncak-Hekimhan yolunun yapım ihalesinin tamamlandığını belirtti.

Çalık, 7 Haziran seçimlerinin geride kaldığını dile getirerek, "Her şeye hazırlıklı olun. İktidar olabiliriz, muhalefet olabiliriz ya da yeniden seçim olabilir. Dolayısıyla hepimiz yarın seçim varmış gibi çok net hazırız. Başbakanımızın arkasında sonuna kadar mücadele etmeye varız ve hazırız" ifadesini kullandı.

AK Parti'ye 7 Haziran genel seçimlerinde verdikleri destek için teşekkür eden Çalık, şunları kaydetti:

"Kuluncak yerel yönetimlerde AK Parti'ye geçti, hizmetler gelmeye başladı. Kuluncak AK Parti döneminde hizmetleri görmeye başladı. Şimdi yeni bir hizmet daha geliyor. Kuluncak verdiği desteğin binlerce kez şükürler olsun ki hep hizmetle karşılığını buldu. İçme suyuyla, yoluyla, göletleriyle, okullarıyla, hizmetleriyle Kuluncak buluştu. Kuluncak-Hekimhan arası yolun yapım ihalesi yaklaşık 25 milyon lira tutarındaki bedelle yapıldı. Yolun yapımını aynı zamanda Malatya-Hekimhan arasındaki duble yol çalışmasını yürüten firma aldı. Karayolları Genel Müdürlüğümüz ihale sonucunu onayladığı andan itibaren de Kuluncak-Hekimhan arasındaki yolun da yapımına hızlı bir şekilde başlayacak."

Çalık, son kararnameyle tayini Elazığ'ın Kovancılar ilçesine çıkan Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu'yu da ziyaret ederek Gündoğdu'ya ilçeye hizmeti ve kazandırdığı projelerden dolayı teşekkür etti.

Haber Ara