Dolar

32,3427

Euro

35,0956

Altın

2.307,92

Bist

9.079,97

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş Kilis'te

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, 'Terör kendisini bir kez daha gösterdi. Artık şiddetle kınıyoruz vesaire, biz gençler olarak ağzımıza hafif kalıyor. Allah belalarını versin diyoruz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 21:58:25

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş Kilis'te
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Terör kendisini bir kez daha gösterdi. Artık şiddetle kınıyoruz vesaire, biz gençler olarak ağzımıza hafif kalıyor. Allah belalarını versin diyoruz" dedi.

AK Parti Kilis Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından verilen iftar programında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Atatürk Havalimanı'nda menfur bir saldırı olduğunu ifade ederek, "Oradaki şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Çok fazla yaralımız var, yaralılara en kısa zamanda Allahtan şifa ediliyorum. Terör kendisini bir kez daha gösterdi, artık şiddetle kınıyoruz vesaire, biz gençler olarak ağzımıza hafif kalıyor. Allah belalarını versin diyoruz. Terör artık tek millet, bu noktada PKK, DEAŞ, bizim için çok farklı bir şey ifade etmiyor. Terör her şekilde geldiği yerde canlarımızı vuruyor. Allah'a çok şükür dün ve bugünde vatanımız, milletimiz, hükümetiyle, devletiyle, partileriyle, birliğini, beraberliğini koruyor. İnşallah bundan sonrada Türkiye'nin yapacağı çalışmalara, özellikle Kilis'te bugün bunu daha gördük. Türkiye'nin iddiası var, Türkiye'nin bir davası var. Recep Tayyip Erdoğan'ın bir iddiası var. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderimizin, kurucumuzun, bir iddiası var. Bir davası var. Türkiye'nin bu iddiası ve Türkiye'nin bu davası Recep Tayyip Erdoğan'ın bu iddiası ve davası hiçbir zaman bitmeyecek. Bizde onların gençlik temsilcisi olarak, Türkiye'nin tüm kentlerine dolaşmaya çalışıyoruz. Türkiye'nin tüm şehirlerini dolaşmaya çalışıyoruz. Tüm gençlik kolları başkanlarımızı yerlerinde ziyaret ediyoruz" dedi.

Kilis'i ziyaret ettiklerini roketlerden zarar gören aileleri ziyaret etiklerini ifade eden Ecertaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kilis'i görünce ensar, toplumu yeniden hatırladık. Çocuğuyla, genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla, her şeyiyle ensar toplumu burası, bir bisiklet tamircisine girdik, biri Türkçe konuşuyor. Biri Arapça konuşuyor. Biri diyorki o Arapça anlamaz sen Türkçe anlat diyor. Türkiye'de 3 milyonu aştı Suriyelilerin sayısı, Türkiye bir ensar toplumu, dünyanın neresinde zulüm görmüş insan varsa, Türkiye onlara kucaklarını açıyor. Elhamdülillah bundan da gocunmuyoruz. Çünkü biz Ensar olursak, Rabbim de bize ensar olur. Gerçekten buradaki çalışmaları görünce insan biraz daha şevkleniyor. Biraz daha dertleniyor" diye konuştu.

Haber Ara