Dolar

32,3300

Euro

35,0655

Altın

2.282,22

Bist

8.989,73

AK Parti'de olağanüstü kongre kararı

AK Parti'de olağanüstü kongre kararı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-05 17:11:58

AK Parti'de olağanüstü kongre kararı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti'de olağanüstü kongre kararı alınmasına ilişkin, "Gerçekten başlarken de kardeşlik hukuku içerisinde başlayan bir süreci Sayın Başbakanımız yaşadılar. Ayrılırken de yine o kardeşlik hukuku içerisinde bir ayrılış örneğini gösterdiler. Ben bu değişimin bu kongre sürecinin hem partimize hem de milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) 30. Avrupa ve Orta Asya Bölgesel Konferansı kapsamında Antalya'da bulunan Çelik, gazetecilerin gündeme ilişkin sorusunu yanıtladı.

AK Parti'nin hamurunu milletin yoğurduğunu ifade eden Çelik, "Bütün makamlar ve hayatın kendisi aslında geçicidir. Makamlar ve hayat baki değildir. Mutlaka bir şekilde hangi makamda bulunursanız bulunun bir sonu olacak. Mühim olan bu değişimler olurken hangi çerçevede olduğu, Türk siyasetine örnek olacak bir değişim mi yaşanıyor? Yoksa çatışmalar kavgalar, şeklinde mi bir değişim yaşanıyor?" diye konuştu.

Çelik, bu yönüyle bakıldığı zaman AK Parti'nin Türk siyasetine örnek olmaya devam ettiğine vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Gerçekten başlarken de kardeşlik hukuku içerisinde başlayan bir süreci Sayın Başbakanımız yaşadılar. Ayrılırken de yine o kardeşlik hukuku içerisinde bir ayrılış örneğini gösterdiler. Ben bu değişimin bu kongre sürecinin hem partimize hem de milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Haber Ara