Dolar

32,3578

Euro

35,0024

Altın

2.326,06

Bist

9.124,80

AK Parti Akçakoca İlçe Divan toplantısı yapıldı

AK Parti Akçakoca İlçe Danışma Meclisi toplantısı, belediye nikah salonunda yapıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-29 12:54:20

AK Parti Akçakoca İlçe Divan toplantısı yapıldı
AK Parti Akçakoca İlçe Danışma Meclisi toplantısı, belediye nikah salonunda yapıldı.

İlçe danışma meclisi toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan ev sahipliği yaparken, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM Başkanı Dursun Çakır ve İGM üyesi Ayfer Yılmaz toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça "AK Parti ailesi olarak Akçakoca'da yapacağımız çok şey var. Bu toplantıda geçmişte neleri eksik bırakıp, gelecekte neleri yapabileceklerini konuşacağız. Düzce'den çıkan bir bakanımız var, bunun avantajını kullanacağız İnşallah. Üniversite, Melenağzı yolu, OSB, yeni hastane yapımı ve benzeri birçok alanda hep birlikte çalışacağız. Bu iktidar döneminde hepsini tamamlayacağız" dedi.

Akça "Önümüzde il ve ilçelerin kongreleri var. Bu süreç partimizin yenilenmesi için iyi bir fırsat olacak. İnşallah bu süreçten daha da güçlenerek çıkacağız" diye konuştu.

Toplantıda konuşan İGM üyesi Ayfer Yılmaz İl Genel Meclisi olarak Akçakoca'da yürüttükleri çalışmaları anlattı. Sıcak asfalt çalışması ve asfalt yama programından söz eden Yılmaz, Akçakoca'ya 2015'ten kalan 12 kilometre yol, 2016'da 7,71 kilometre yol bitirilirken, yama olarak da 4.623,66 ton asfalt bırakıldığını söyledi. Bazı köylerde yapılan kanal projelerinin tamamlanma aşamasında olduğu, su şebeke ve isale hatlarının birçoğunun tamamlandığını, bazı bölümlerde çalışmaların devam ettiğini de belirten Ayfer Yılmaz, 2015-16 yıllarında Akçakoca'nın birçok köyüne çocuk oyun parkının yapıldığını da sözlerine ekledi. KÖYDES'in bu sene Akçakoca'ya 4.73 Milyon lira aktardığını da ifade eden İGM üyesi Ayfer Yılmaz, 1 Mayıs 2016 tarihi itibariyle Akçakoca'ya Volvo ve Komatsu greyder ile 32 tonluk ekskavatör verildiğini belirterek, hali hazırda ilçenin iki kamyona daha ihtiyacı olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise seçildiği günden itibaren belediye olarak yürüttükleri çalışmalar ile devam eden projeleri anlattı. Yemenici konuşmasında, yol asfaltlama, kilit parke, ilçeye kazandırılan yeni işletmeler, Değirmenağzı 15 Temmuz Kent Parkı, kadınlar plajında yürüyen çalışmalar, Merkez cami çevresindeki düzenlemeler, tarihi ticaret merkezi cephe iyileştirmeleri, kentsel dönüşüm çalışmaları gibi birçok alanda yürüyen ve devam eden çalışmaları anlattı. Başkan Yemenici'nin konuşmasının son bulmasıyla AK Parti ilçe danışma meclisi toplantısı basına kapalı olarak devam etti.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara