Dolar

32,5804

Euro

34,8041

Altın

2.508,71

Bist

9.693,46

Ağrı'daki jandarma karakoluna intihar saldırısı

Ağrı'daki jandarma karakoluna intihar saldırısı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-02 17:38:24

Ağrı'daki jandarma karakoluna intihar saldırısı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Karabulak Jandarma Karakolu Komutanlığına yapılan hain saldırıda şehit olan jandarma er Mansur Cengiz için Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Durankaya köyünde cenaze töreni düzenleneceği bildirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, jandarma karakoluna bölücü terör örgütü PKK mensubu bir grup terörist tarafından, yaklaşık 2 ton patlayıcı yüklü traktörle yapılan intihar saldırısında şehit olan jandarma er Cengiz için yarın saat 10.00'da, Durankaya köyünde cenaze töreni yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İnsanlıktan nasibini almamış caniler tarafından kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Hain saldırıda yaralanan güvenlik kuvvetlerimize de acil şifalar temenni ediyoruz."

Doğubayazıt ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan, Doğubayazıt-Iğdır Karayolu'ndaki Karabulak Jandarma Karakol Komutanlığına saat 03.00 sıralarında, yaklaşık 2 ton patlayıcı yüklü traktörle gerçekleştirilen intihar saldırısında 2 asker şehit olmuş, 31 asker yaralanmıştı.

Haber Ara