Dolar

32,3881

Euro

35,0018

Altın

2.326,17

Bist

9.079,97

Advocaat: 'Burada kaybetmek utanılacak bir şey değil ama...'

Fenerbahçe'nin Manchester United'a 4-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Dick Advocaat, 'İki maçımız var ve hala her şeye açık. Burada kaybetmek utanılacak bir şey değil ancak nasıl olduğu büyük bir problem' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-21 00:55:40

Advocaat: 'Burada kaybetmek utanılacak bir şey değil ama...'
Fenerbahçe'nin Manchester United'a 4-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Dick Advocaat, "İki maçımız var ve hala her şeye açık. Burada kaybetmek utanılacak bir şey değil ancak nasıl olduğu büyük bir problem" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe deplasmanda Manchester United'a 4-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, "Rakibimiz daha çok topa sahip oldu ama çok pozisyon üretemediler. Manchester'a karşı böyle oynarsanız size sıkıntı çıkaracaklardır. Üçüncü golde Pogba harika vurdu ama biz hediye ettik, topun ona gelişinden bahsediyorum. Dördüncü golden sonra maç bizim için bitmiş oldu. Sonra rakibimizi daha iyi karşılamaya çalıştık, daha fazla gol atabilirlerdi. Tek iyi şey Robin van Persie'nin golüydü" diye konuştu.

"Bazı oyuncular bu sezon yeterince iyi değil"

Hollandalı teknik adam, sarı-lacivertli oyuncuların kendi arasında konuşmasının takımın geleceği için iyi olacağını vurgulayarak, "Hep konuşan taraf ben oluyorum. Bazı oyuncular geçen sezon iyi işler yapmış ama bu sezon yeterince iyi değiller. Bunun nedenini gerçekten bilmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Burada kaybetmek utanılacak bir şey değil"

Gruptan çıkıp çıkamayacakları yönündeki soruya Advocaat, "Bunu söylemek zor. Daha önce ilk sıradaydık şimdi üçüncüyüz. Belki daha iyi olabiliriz, bunu bilemeyiz. İki maçımız var ve hala her şeye açık. Burada kaybetmek utanılacak bir şey değil ancak nasıl olduğu büyük bir problem" cevabını verdi.

Mücadele öncesi kaybedecek bir şeyleri olmadığını dile getiren Advocaat, "Oyuncularımın kalitelerini gösterme fırsatları vardı ama yarın neler olacağını görmek istiyorum. Benim yerime onların konuşacak olması iyi olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara