Dolar

32,5841

Euro

34,8396

Altın

2.494,91

Bist

9.663,75

Adıyaman'ın özel sporcuları Türkiye üçüncüsü oldu

Şehit Ömer Halis Demir Türkiye Bocce Şampiyonası'nda Adıyaman Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü oldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-28 13:19:42

Adıyaman'ın özel sporcuları Türkiye üçüncüsü oldu
Şehit Ömer Halis Demir Türkiye Bocce Şampiyonası'nda Adıyaman Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Şehit Ömer Halis Demir Türkiye Bocce Şampiyonası 23-25 eylül 2016 tarihleri arasında Antalya Belek'te düzenledi. Özel Sporcular Arası Türkiye Bocce Şampiyonası müsabakalarına Adıyaman'dan 5 kulüp katıldı.

Müsabakalara Türkiye'nin farklı illerinden 125 spor kulübü katıldı. Adıyaman'ı temsilen katılan Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları üstün bir performans göstererek, önce gurup maçlarını birinci olarak tamamlayarak ilk 16 takım arasına girmeyi başardı.

Final müsabakalarında da aynı başarıyı gösteren Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Müsabakaları Türkiye Üçüncüsü olarak tamamlayarak bronz madalya kazandı. Adıyaman Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Zeynel Abidin Şenlik, "Özel Sporcular olarak bu yıl atletizm, bocce ve masa tenisi alanında önemli başarılar elde ettik. Bu çocuklarımıza ne yapsak azdır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz biz onlara hizmet etmekten onlarla beraber olmaktan son derece memnunuz. Yapacağımız bu faaliyetlerle çocuklarımız hem ulusal hem de uluslar arası müsabakalarda ülkemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerdir. Ben buradan özellikle velilerimize seslenmek istiyorum, çocuklarımızı mümkün olduğunca sosyal, sportif, kültürel faaliyetlere dahil edelim onların sosyal gelişimlerine, sportif gelişimlerine destek olalım, bu çocuklarımız inanın her şeyin en iyisini hak ediyorlar" dedi.

Müsabakalarla ilgili bir açıklamada bulunan Özel Sporcular İl Temsilcisi İbrahim Bağcı, "Sporcularımız uzun zamandır bu müsabakalara hazırlanıyorlardı. Bu sonuç bizim için sürpriz olmadı. Biz özel sporcularımızın sporla, sportif faaliyetlerle sosyal hayatın daha çok içinde olacağına inanıyoruz. Onları kendilerini mutlu hissedebilmeleri ve toplumda biz de varız diyebilmeleri için, mutluluklarına ortak olmak için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Özel sporcularımıza her zaman verdiği destekten dolayı Adıyaman Valimiz Abdullah Erin'e, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağçı, sporcu velilerimize,emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

(AHM)

????

Haber Ara